Karl Andersson och söner

Karl Andersson och söner heter det Husqvarna baserade företaget som bland annat gjort det limefärgade skåpet nedan. Företaget som har funnits sedan 1898 gör trämöbler som har en stark identitet och en egen karaktär. Jag visste inte vilket det var när jag fotograferade det men sedan såg jag det i en annons i senaste ELLE Interiör.

Ett par av de designers som företaget anlitar är Lasse Pettersson Lennart Notman. Deras fiffiga produkt  är en förvaring som skruvas på vägg eller är fristående. "Front" som den heter används  till tidningar, magasin, kuvert, blanketter, böcker, tavlor, brev, vykort, journaler, broschyrer, som postsorteringsfack, för meddelande, kläder etc.

image173
#1 - - saravillfara:

Oj, oj, oj, så stilrent och snyggt.
Kan bara hoppas att det inte är lika dyrt som det ser ut att vara... ;)

#2 - - Bodil:

Snyggt och smart. Jag har inte tänkt så mycket på att man kan ha andra saker än magasin i ett "tidningsställ". Kanske ska tänka om och tänka mera fritt. Men å andra sidan håller huset på att svämma över av intredningstidningar :-). Trevlig valborg.

#3 - - cleo:

Ha, ha, jo men då var det ju det skåpet jag hade sett också, och fastnat för. :-) Jättesnyggt tidningsställ. Ha en trevlig valborg!