Gott Nytt År!

Nästan allt / Permalink / 11
Nedbäddad under flera täcken för femte dagen i rad i den elakaste förkylningen någonsin hittade jag denna vackra bild på Sturehofs Krukmakeri.

Jag vill passa på att tacka er alla som under året har besökt "hemmariket". Till min stora glädje blir det fortfarande fler och fler för varje dag. Jag vill också tacka för alla era mail och all  inspiration som jag har fått genom att läsa era inlägg.

Sist men långtifrån minst,  tack till alla er med egna bloogar. En ny värld har öppnat sig!

Bild: Strehofs krukmakeri

image654

Festfixare i toppklass

/ Permalink / 5


image652

Här kommer ett klockrent tips på bok om du vill hitta inspiration att ordna en lyckad fest. Den är inte superny men har likväl snabbt blivit en av mina favoriter som jag ofta plockar fram.

Boken "Festfixaren - De bästa tipsen för en lyckad fest " är skriven av Linnea Johansson som är en 25 årig svenska bosatt i New York.  Finns att beställa på Bokus. Boken beskrivs där bland annat såhär ;

"I Festfixaren berättar Linnea Johansson hur du enkelt planerar hemmafesten så att den blir en succé! Hon bjuder också på favoritrecept och drinkar till cocktailpartyt, brunchen, middags-bjudningen och bufféfesten. Allt kryddat med tips, idéer, praktiska råd och roliga anekdoter från New Yorks glamorösa kändisfester."

Många av er har säkert redan hört talas om henne men för er som inte har det så är Linnea trots sin ålder redan etablerad festfixare i Staden som alrig sover New York. Vill du kan du läsa mer om Linnea och hennes jobb här.

Det kallas för stöld!

Trendigt / Permalink / 8

...när man tar någons ide utan att fråga och gör det till sin alldeles egen. Har man desssutom mage att stå på en bokmässa och stolt proklamera sin egen förträffliga ide så tycker jag att man passerat gränsen. Flera gånger om!

Jag hittade via Living like Linda  en artikel på Aftonbladet och tänkte att "Nämen, det kan väl inte stämma?" och  "Han som redan har lyckats skaffa sig en position behöver väl inte..." men jo det är sant...och Jimmy har erkänt och boken från Ica förlag är återkallad. 
 
Det finns massor av stylister och inredare som mer än gärna skulle vilja byta plats med Jimmy om han nu har så otroligt mycket att göra så han måste stjäla ideer för att hinna med. Det var i allafall den officiella förklaringen till varför stölden ägde rum enligt Jimmy....

image651

Till top