Det kallas för stöld!

Trendigt / Permalink / 8

...när man tar någons ide utan att fråga och gör det till sin alldeles egen. Har man desssutom mage att stå på en bokmässa och stolt proklamera sin egen förträffliga ide så tycker jag att man passerat gränsen. Flera gånger om!

Jag hittade via Living like Linda  en artikel på Aftonbladet och tänkte att "Nämen, det kan väl inte stämma?" och  "Han som redan har lyckats skaffa sig en position behöver väl inte..." men jo det är sant...och Jimmy har erkänt och boken från Ica förlag är återkallad. 
 
Det finns massor av stylister och inredare som mer än gärna skulle vilja byta plats med Jimmy om han nu har så otroligt mycket att göra så han måste stjäla ideer för att hinna med. Det var i allafall den officiella förklaringen till varför stölden ägde rum enligt Jimmy....

image651

#1 - - Iris:

Jag blev själv ganska irriterad när jag läste om detta. Mycket på grund av att jag verkligen gillar Nate Berkus som skrev "orginalboken". Om man inte har tid att skriva en bok så ska man ju skjuta upp det istället för att stjäla..

#2 - - Hemmarikets Charlotte:

Iris: Jag skall faktiskt se om det inte går att få tag på Nate Berkus bok. Jag har själv inte sett den men vet att du gillar honom vilket jag tar som ett gott tecken!

#3 - - Maria S:

Äntligen någon som törs kommentera detta...Skamligt beteende av en så ansedd iredare

#4 - - Lisen:

Det är verkligen en pinsam historia. Så otroligt dumt.

#5 - - Christina:

Pinsamt var ordet. Vilken tönt...!

#6 - - Anna:

Är det sant!?! Fy vad pinsamt!! Har aldrig hört nått värre...(dessutom när vi sett hur han går och svassar på pressvisningar) Nej lite mer självrespekt och självdistans hade jag nog väntat mig.
Ha ett riktigt gott nytt år och krya på dig! Kramar Anna.

#7 - - Annika:

Det är svårt att fatta att det är sant! Det har ju skrivits så mycket om "Jimmys bok". Hur kunde han komma på en sån idé? Mycket pinsamt!

#8 - - Kasparmarlene:

Pleasure to sign your guest book. I work for an advertising agency in London.

Till top