Festfixare i toppklass

/ Permalink / 5


image652

Här kommer ett klockrent tips på bok om du vill hitta inspiration att ordna en lyckad fest. Den är inte superny men har likväl snabbt blivit en av mina favoriter som jag ofta plockar fram.

Boken "Festfixaren - De bästa tipsen för en lyckad fest " är skriven av Linnea Johansson som är en 25 årig svenska bosatt i New York.  Finns att beställa på Bokus. Boken beskrivs där bland annat såhär ;

"I Festfixaren berättar Linnea Johansson hur du enkelt planerar hemmafesten så att den blir en succé! Hon bjuder också på favoritrecept och drinkar till cocktailpartyt, brunchen, middags-bjudningen och bufféfesten. Allt kryddat med tips, idéer, praktiska råd och roliga anekdoter från New Yorks glamorösa kändisfester."

Många av er har säkert redan hört talas om henne men för er som inte har det så är Linnea trots sin ålder redan etablerad festfixare i Staden som alrig sover New York. Vill du kan du läsa mer om Linnea och hennes jobb här.

#1 - - Maja M:

Festfixaren låter som en bok som man ska ha i bokhyllan och få inspiration av.

#2 - - Hemmarikets Charlotte:

Maja M: Jag tycker att den är bra därför att det är en blandning av massor av praktiska tips, recept, historier. Linnea bjuder verkligen på sina knep....

#3 - - Kakan:

Den boken hade jag när jag förra året ordnade 35-årspartaj. Temat var rosa och partyt var....ja, The Pink Party...succé från välkomstdrink till goodiebag.
Boken kan verkligen rekomenderas och så är det ju så smarria recept i den. Yummie.

#4 - - Anette:

Jag skulle verkligen vilja åka till New York. Har aldrig varit där men jag och min man funderar på att åka dit i sommar då vi firar vår 20 åriga bröllopsdag. Nu lät det nog som om jag var jättegammal men jag är inte mer än 38.
Fin och inspirerande blogg.
Kram Anette

#5 - - Fredde:

Lyckas man som festfixare i New York som 25-åring måste man onekligen ha en talang. Bok beställd.

Till top