Det enkla är oftast det vackraste

Inredningstips / Permalink / 5

Som alltid så är det helheten som gör det, men i bland är det lätt att krångla till det alldeles i onödan.

Som till exempel det här med gardiner.
Länge har det varit "helt ute" att ha gardiner i fönstren, alldeles särskilt om man har stora sådana. Möjligtvis har det varit ok med tunna och helst diskret färgade panelgardiner men helst inga alls. 

Har man ingen insyn alls så tycker jag att det är vackert men annars blir det lätt som att bo i ett skyltfönster. Gå förbi ett stort relativt nybyggt område som till exempel Hammarby Sjöstad kvällstid så förstår du vad jag menar. Världens bästa kvällsnöje för vilken fönstertittare som helst.

Nu verkar dock trenden vända och det skall vara mer gardiner i fönstren igen. Jag att det enkla oftast är det vackraste, som den här somriga bilden nedan  på en alldeles ensam och för lång gardin.

Snyggt eller hur?

image333

#1 - - Att ha det gott:

Jätte vacker bild Håll ögonen på min blogg Tävling om klänning kommer snart

#2 - - Vildängel:

Jag har aldrig köpt trenden med att inte ha gardiner... Jag har alltid haft gardiner för att jag gillar den hemtrevliga ombonade känslan det ger - och just för att det trots allt är ett insynsskydd.. :D Skönt att man snart är modern igen då. *s*

#3 - - sara:

så enkelt men ändå så snyggt, tyg gör ett hem mer ombonat och varmt.Jag gillar tunna, enkla gärna vita gardiner.

#4 - - Maria-Jag blommar:

Jag har idag hittat till din blogg för första gången. Verkar vara i min smak...jag återkommer!
Välkommen till min blogg om du vill!

#5 - - Lotta:

Har alltid gardiner - men de senaste åren har det varit panelgardiner som jag faktiskt är trött på nu - får nog bli lite mer tyg. Snygg bild!

Till top