En ny och trevlig nätbutik...

Shopping / Permalink / 2
och en ny blogg har Charlotte Jöhncke som skrev en kommentar på mitt inlägg om Formland. Jag har varit inne och kikat och till min förtjusning så har hon bland annat Lisbeth Dahl och en hel del andra danska leverantörer.

Dessutom säljer hon sin mammas egenbakade spettekaka på nätet :-). Har jag vägarna förbi Höganäs så lovar jag att besöka den vanliga butiken också...


image298

Formland 17-20 augusti AUTUMM

/ Permalink / 1
Danmarks största inredningsmässa (motsvarigheten till Formex) hålls den 17-20 augusti. Mer information och även en liten trendfilm från vårens mässa hittar du här.

Precis som mässan i Paris är detta en fackmässa och du måste vara i branschen för att kunna komma in. Mässan ligger i Herning som är beläget cirka 2,5 timmar från Köpenhamn. Räkna inte med att orka Köpenhamn och mässan på en helg. Bäst är att åka direkt till Herning och bo över. Två dagar på mässan är det inga problem att göra ;-).

image296

Det är kameran som gör fotografen

Nästan allt / Permalink / 12
Eller hur var det nu med den saker egentligen? Jag inbillar mig ändå :-) att jag skulle ha STOR nytta av en digital ssystemkamera av denna modell Canon EOS 400D.

Jag var superdupernära att köpa en på Siba i Kungens kurva för ett par veckor sedan men då hejdade jag mig i sista stund. Den manlige expediten var av den värsta sorten. Jag hade faktiskt nästan bestämt mig när jag gick in i affären men det slutade med att jag bler skitsur, vände på klacken och sa att han kunde sälja sin kamera till någon annan.

Förutom att han inte plockade fram kameran utan en djup suck så hade han hela tiden attityden "lilla gumman" vad skall du med en sån fin kamera till och "var är din man så man kan snacka attityden".

Är det någon av er som vet en bra (med bra pris) butik i Stockholmsområdet där man kan handla utan den "typen" av expediter?. Tips mottages tacksamt!

image295
Till top