Det är kameran som gör fotografen

Nästan allt / Permalink / 12
Eller hur var det nu med den saker egentligen? Jag inbillar mig ändå :-) att jag skulle ha STOR nytta av en digital ssystemkamera av denna modell Canon EOS 400D.

Jag var superdupernära att köpa en på Siba i Kungens kurva för ett par veckor sedan men då hejdade jag mig i sista stund. Den manlige expediten var av den värsta sorten. Jag hade faktiskt nästan bestämt mig när jag gick in i affären men det slutade med att jag bler skitsur, vände på klacken och sa att han kunde sälja sin kamera till någon annan.

Förutom att han inte plockade fram kameran utan en djup suck så hade han hela tiden attityden "lilla gumman" vad skall du med en sån fin kamera till och "var är din man så man kan snacka attityden".

Är det någon av er som vet en bra (med bra pris) butik i Stockholmsområdet där man kan handla utan den "typen" av expediter?. Tips mottages tacksamt!

image295
#1 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Oj, vilken typ, bra att han inte fick Dig som kund!!! Jag köpte min kamera via nätet i höstas, en NikonD80, den är jag supernöjd med. Kolla Pricerunner.

#2 - - Lisen:

Morr åt såna säljare!! Bra att du gick! jag har fått bra service hos Fotokungen på Kocksgatan 1 på söder. Det var några år sedan men de hade bra priser och var väldigt duktiga då i alla fall.
Lycka till!

#3 - - Vildängel:

Den taskiga attityden finns tyvärr på flera ställen - jag vände på klacken inne på en OnOff butik för några år sedan där jag skulle köpa en laptop då expediten valde att ignorera mig trots att jag bett om hjälp för att gå och fika med sina kompisar som kom in..... Behöver jag säga att jag inte köpte datorn eller någonting annat någonsin inne på den butiken?

#4 - - Lotta:

Helt rätt hantera - bara gå när man inte får den service man har rätt till. Jag blir också vansinnig när jag bemöts med en sådan attityd. Lycka till med letandet - vill också ha ny kamera!!!!

#5 - - designfreak:

Vet att Dustin Home har den till specialpris just nu. http://www.dustinhome.se/dacsaportal/
Jag har modellen innan, 350D och är helnöjd förutom att jag skulle vilja ha 400D's större LCD-skärm.

#6 - - Hemmarikets Charlotte:

Pethra: Jag köper Canon eftersom vi har en "gammal systemkamera" i samma märke. Tydligen skall objektiven gå att använda.
Lisen: Tack för tipset skall kolla!
Vildängel: Ok inte on off heller då ;-)
Lotta: Tyvärr är det vanligare än ovanligt i Sthlm!
Designfreak: Skall genast kolla...Tack..Handlar iofs hellre i butik så man kan få personlig service.

#7 - - Frida:

Handla via cyberphoto.se eller scandinavianphoto på nätet om du vet vad du ska ha. De är helt klart billigast och smidigast!

#8 - - jenny:

Jag fick den när jag fyllde år och jag älskar den! Den är lätt använd och det har blivit så mycket roligare att fotografera. Du måste köpa den!

#9 - - Lella:

Bra att du gick därifrån, har själv dålig erfarenhet av Siba. Kan också rekomendera Fotokungen för där fick jag riktigt bra hjälp och killen som hjälpte mig svarade på alla mina "amatörfrågor" utan att knorra. Tror att de har bra priser också. Tjing

#10 - - Caroline:

Först på min önskelista till födelsedagen står en 400D eller en 350D går också bra!
Tror att nätet är billigast. Experts webbshop verkar också ha bra pris.

#11 - - mia:

Jag köpte min på FotoVideo på Herkulesgatan, som är en tvärgata till Drottninggatan (de finns även på nätet. Där var de väldigt proffsiga och korrekta. Priset var bland de lägsta enligt Pricerunner. Lycka till om du nu inte redan köpt kameran ngnannastans!
Tack för en jättefin blogg - den gör mig väldigt inspirerad!
Mvh Mia

#12 - - Kasparidun:

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

Till top