Here we go again....omskrivet inlägg

Nästan allt / Permalink / 8

Detta inlägg är omskrivet...

Christian har lagt ett inlägg här på hemmariket där han skriver att det är upp till var och en att vilja vara med i en bloggportal. Ok skall jag känna mig dum nu som inte vill vara med och som dessutom är sur för att ingen frågat eller ens gett mig en hint om att hemmarikets bilder finns på siten.

Hrm, jag måste tänka.....NEJ jag tror inte det Christian!!

Synen, hörseln, känseln, smaken och lukten

Inredningstips / Permalink / 4

I bland får jag frågan hur man kan göra ett rum som uppfattas kalt och stelt, mysigt och hemtrevligt. Jag tycker att ett rum som är mysigt när det finns nåt i det för alla  sinnen.  Med sinnena menar jag synen, hörseln, smaken, känseln och lukten....

Hur gör man då det här på ett enkelt sätt hemma? Beroende såklart på vilket rum det är så kan man använda lite olika knep.  I ett sovrum kan man använda sig av ett milt doftljus, en mjuk belysning, klassisk musik, gröna växter eller snittblommor, mjuka plädar och överkast, silkespåslakan för att stimulera sinnen förutom synen.


image549            image551

image554

Lanterna till fyndpris

Shopping / Permalink / 7

Om du får tillfälle så lägg vantarna på denna fina handgjorda lanterna från Indiska.

Jag stod och höll i en sådan för ett par veckor sedan men nu går de inte att hitta i Stockholm längre. Då tyckte jag att jag hade för mycket att släpa på redan så jag lät bli vilket jag nu verkar få ångra.I bland kan man hitta denna typ av "guldkorn" hos indiska. I fina butiken kostar de minst tredubbelt så mycket!

Den kostar bara 179 kronor och tänk vad fint det skulle vara att ha ett par tre stycken hängandes i ett mörkt hörn på olika höjd. Produktbilden lämnar övrigt att önska men ändå....

Springer ni på en sådan i Stockholmstrakten så hojta till.

Bild; Indiska


image547

image548

Till top