Here we go again....omskrivet inlägg

Detta inlägg är omskrivet...

Christian har lagt ett inlägg här på hemmariket där han skriver att det är upp till var och en att vilja vara med i en bloggportal. Ok skall jag känna mig dum nu som inte vill vara med och som dessutom är sur för att ingen frågat eller ens gett mig en hint om att hemmarikets bilder finns på siten.

Hrm, jag måste tänka.....NEJ jag tror inte det Christian!!

#1 - - Hon:

Folk är inte lite fräcka alltså!! Hoppas att det löser sig för alla inblandade.

#2 - - saravillfara:

Tack för ditt tips. Blev förvånad över att hitta även mina bilder och mitt namn där.
Usch och fy!
Nu ska jag kolla med blogg.se om dom kan hjälpa till, tack igen för tipset.

#3 - - Randi:

Tack för tipset! Det är ju faktiskt olagligt och åtalbart. Jag skulle anmäla honom direkt!
Nu ska jag in och kolla!
Kram Randi

#4 - - Weronica:

Aha, det är han med Modefrossa som har gjort en designvariant nu. Modefrossa är tämligen väletablerat tror jag och de stora modebloggarnas bilder kommer upp där. Grundtanken är måhända god - att folk lätt skall scanna av bloggarna - och i förlängningen leder det möjligen till fler klick på egna bloggen - men hans idé är väl att sälja in annonser till sajten Designfrossa.

#5 - - Pethra på Inredningsbloggen:

När man klickar på bilderna i de senaste inläggen kommer man direkt till den "riktiga" sajten. Men om man klickar på bloggens namn i blogglistan stannar man på hans sajt och man får väl inga besökare via honom på det sättet? Jag blir så trött!

#6 - - Christian Davén:

Hej Charlotte! Naturligtvis tar jag bort alla bloggar som inte vill vara med på bloggportalen Designfrossa, oavsett anledning.

Men jag blir lite fundersam när du skriver att jag inte har några referenser till din blogg. Det står ju klart och tydligt vilken blogg bilderna kommer från, och om du klickar på någon av länkarna eller bilderna, kommer man till din blogg direkt.

Jag har naturligtvis inte för syfte att stjäla andras bilder och påstå att de är mina egna. Meningen är att visa bilderna för att driva trafik till respektive blogg.

Men det är som sagt upp till var och en om man vill delta i en bloggportal!

#7 - - Hemmarikets Charlotte:

Christian: Det var bra att du klargjorde ditt syfte. Mig veterligen så har jag inte någon gång sagt att jag vill delta på din bloggportal.

Det hade gått jättebra att bara ställa frågan innan. För fotograferna och publicisternas skull tycker jag att källan skall anges såfort bilden visas. Såvitt jag förstår så säljer du sedan annonser till din portal.

Stöld är kanske att ta i men jag blir sur när jag inte ens får chansen att svara ja eller nej. Om du undrar så är svaret ff nej jag vill inte ha hemmarikets bilder på din portal.

#8 - - Jes:

Hej,Har precis upptäckt att mina bilder finns med på siten Designfross - och nu vill jag bli bortplockad därifrån - vet du hur man gör??? Har aldrig anmält mig dit...Tacksam om du har tips! Det är ju lögn i f*n att hitta en kontakt på sidan...