Lanterna till fyndpris

Shopping / Permalink / 7

Om du får tillfälle så lägg vantarna på denna fina handgjorda lanterna från Indiska.

Jag stod och höll i en sådan för ett par veckor sedan men nu går de inte att hitta i Stockholm längre. Då tyckte jag att jag hade för mycket att släpa på redan så jag lät bli vilket jag nu verkar få ångra.I bland kan man hitta denna typ av "guldkorn" hos indiska. I fina butiken kostar de minst tredubbelt så mycket!

Den kostar bara 179 kronor och tänk vad fint det skulle vara att ha ett par tre stycken hängandes i ett mörkt hörn på olika höjd. Produktbilden lämnar övrigt att önska men ändå....

Springer ni på en sådan i Stockholmstrakten så hojta till.

Bild; Indiska


image547

image548

#1 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Jag har den, jag har den, jag har den! :-) Den har varit med i en massa inredningstidningar i det sista, har sett den på 4-5 ställen. Skenet från ljuset blir jättevackert!

#2 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Eller alltså, jag menade inte att retas, jag blev bara så extatisk över att vi återigen har så synnerligen god smak båda två. ;-)

#3 - - Hemmarikets Charlotte:

Pethra: Rackarns också, du har alltså köpt upp hela lagret ;-)

#4 - - Randi:

Visst hojtar jag också - men inte för att jag vet var den finns att köpa - nej, för att jag "VILL HA"! Kan lätt föreställa det vackra skenet i den.
Kram Randi

#5 - - Designa din blogg:

*ler* man tackar o bugar.. trevligt att du gillar min bloggidé..=) tack för länkningen...

#6 - - Vildängel:

Ja visst är det retligt när man faller för någonting men inte köper det och som sedan inte finns kvar när man ändrar sig och vill köpa det... Gjorde så med en väska på Indiska som jag velade lite om - när jag bestämt mig var den .......slut

#7 - - Max:

Beautifull stuff!
See more at www.mosaichse.com - Mosaic House Inc. (New York, USA) - worlds leading manufacturer of Moroccan ceramic and cement tile.

Till top