Mer förvaring

Shopping / Permalink / 7
Förvaringsmöjligheter kan man i stort sett aldrig få för mycket av. Hur det än är så behöver man varje höst stuva undan en massa vår- och sommarprylar och på våren är det tvärtom. '

Underskatta inte betydelsen  av förvaring överallt hur liten den än må vara.


Den här sänggaveln är ett exempel på ett bra sätt att kombinera rumsavdelare/liten förvaring/sänggavel. Den heter Enzo oxh kommer från Mio. Jag gillar också kombinationen av silver, vitt och grått och materialvalen i bilden  som ryamatta, liggande panel och danskinspirerad stram stol.

Paljettkuddarna är nog inget att sova på men snygga var de!

image493

Praktiskt mindre kök modell modernt

Inredningstips / Permalink / 1
Kvänum är ett  gammalt svenskt företag (grundades redan 1923) som tillverkar kök och förvaring. Hemsidan är riktigt bra och innehåller fina inspirationsbilder för alla smaker. Bland annat hittade jag detta lilla funktionella kök i valnöt. jag gillar den praktiska köksön i mitten, det högblanka vita golvet och den mörkgrå mosaiken.

Det skulle passa perfekt för en mindre familj (2-3 personer) eller ensamstående boende i lägenhet i stan...Mer än såhär behöver man ju egentligen och man utnyttjar ytan maximalt.

image488

image489

image492

Smiley

Shopping / Permalink / 4
Heter skålen från Eva Solo som svischat förbi på någon av mina Formex bilder för ett par veckor sedan.  En nyhet alltså!

Visst är den väldans fin och den ser också glad ut!

I bland kan jag vara lite obstinat och känna att jag inte vill att bloggen skall bli någon gratis reklam för vissa företag eftersom jag inte får något för det. Samtidigt så visar jag bara saker som jag själv verkligen gillar så det är ett dilemma.

image487
Till top