Mer förvaring

Shopping / Permalink / 7
Förvaringsmöjligheter kan man i stort sett aldrig få för mycket av. Hur det än är så behöver man varje höst stuva undan en massa vår- och sommarprylar och på våren är det tvärtom. '

Underskatta inte betydelsen  av förvaring överallt hur liten den än må vara.


Den här sänggaveln är ett exempel på ett bra sätt att kombinera rumsavdelare/liten förvaring/sänggavel. Den heter Enzo oxh kommer från Mio. Jag gillar också kombinationen av silver, vitt och grått och materialvalen i bilden  som ryamatta, liggande panel och danskinspirerad stram stol.

Paljettkuddarna är nog inget att sova på men snygga var de!

image493
#1 - - Sandra:

Jag älskar smarta förvaringar! Speciellt nu när man bor på 42 kvadrat med en sambo och två katter. Kram Sandra

#2 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Ja, jättesnygga kuddar, men som Du skriver, mest för ögonen! Jag gillar den här gaveln. Ellos har en billigare variant som liknar den. Min sambo byggde vår egen och det är suveränt med bokhyllorna på sidorna!PS Vad fin den nya headern blev!

#3 - - Maria:

Jag gillar också smart förvaring och käre Enzo har jag också spanat på, tillsammans med alla andra sänggavlar som säljs i detta avlånga land inför tillfixningen av sovrummet... :-) Förvaring är ju perfekt för det man behöver spara men jag skulle också vilja propagera för att rensa bland prylarna. Visst känner ni alla igen känslan av en massa frigjord energi efter att ha gått hårt åt klädkammaren, förrådet eller garaget? Jag brukar känna mig flera kilo lättare efter en sådan drabbning! Men som sagt - rätt förvaring när det behövs är grym!

#4 - - Purple:

Ursnyggt!

#5 - - Linda:

Vilken vacker säng med förvaring! Synd att jag inte får plats med den möbeln i mitt sovrum!

#6 - - Camilla:

Snyggt!

#7 - - My Karlsson:

Tycker mycket om det du skrev! Roligt att se lite sunda saker och inte bara det generella sakerna som man kan se om hela tiden. ;)

Till top