Formex

Formex / Permalink / 6
I går startade Formexmässan i Älvsjö och jag var såklart där. I år hade jag möjlighet att gå som "press" eftersom det har blivit en del artiklar på sistone. Kanske behöver jag inte säga att jag var heeeelt slut i går när jag kom hem och huvudet är proppfullt med intryck.

Jag kommer inte att göra en full rapport från mässan i år utan i stället succesivt pytsa ut lite då och då här på bloggen. Till att börja med så tycker jag att mässan i år var bättre än på länge. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men jag tycker att montrarna överlag var snyggare, produktutbudet bredare och utställningarna fräckare.

Särskilt gillade jag Jan Rundgrens utställning i entréhallen som liknade en modern lada (Svart utanpå, vit inuti och med knallgula dörrar) .

Utan någon vidare kommentar så lägger jag ut mina egna "fulbilder" från den här så länge.  Kort sammanfattat så kan man säga att trenden är att "slit och släng" produkter och billiga kopior göre sig icke besvär. Nu är det sådant som håller en livstid som vi skall öppna plånboken för.

Får börja med att be om ursäkt för kvalitén och samtidigt önska er en TREVLIG HELG!

Bilder Egna
#1 - - Proforma:

Ja, det är riktigt! Bara pytsa ut så många bilder du bara kan, det är så roligt att se men... jag hade hellre varit på plats så jag fick se ALLT!!!

Visst är det tröttande med alla intryck och sorl mm, man blir ju helt slut men efter en natts sömn så är man redo igen.

#2 - - Lina:

Kul att se! :)

Du har en utmärklse att hämta på min blogg!

#3 - - Hemmarikets Charlotte:

Proforma: Hrm, jag borde vara pigg i dag men jag tror att jag har en liten baksmälla efter gårdagen ;-) Superseg..

Lina: Tack snälla! Jag blev jätteglad!

#4 - - Linda P:

Härligt! Tack för att vi som inte kunde vara där får lite ögongodis också. Gillar kudden med blomman på, i rött och vitt. Det ser ut som Lena Bergströms design, för Designereye. Vi har sådana kuddar fast med anant mönster och JA, de håller en livstid :)Synd att du missade My first room, jag är nyfiken på om några av mina designer hann komma med.Ha en skön helg du med!

#5 - - Annika:

Roligt med bilder från Formex. Jag åker inte ner, så jag är glad att jag får se dina bilder! Ha en fin helg!

#6 - - Tjohalias blogg om inredning:

Vad roligt att få se dina bilder från mässan! Önskar verkligen att jag kunde vara där och kika på allt fint. Kram Sandra

Till top