Kontorsstolar i hög klass

Visual Merchandising / Permalink / 6

Som många av er vet så jobbar jag i huvudsak som IT-projektledare men frilansar också som stylist/skribent på deltid. Jag har också som det så fint  heter "dubbla examina" och är alltså dubbelt utbildad.  Läs mer här om vad jag och fotograf Anna hade för trevligt uppdrag för oss häromdagen

Att jobba med färg och form är min stora hobby och passion och vem vet kanske någon gång att situationen blir den omvända. Just nu trivs jag jättebra med båda mina jobb, även om det innebär att tiden inte räcker till allt man vill göra!

Jag tycker att det är superviktigt att ens arbetsplats är snygg och att man blir inspirerad av att vara där. De här konferensstolarna från Fritz Hansen designade av japanen Hiromichi Konno, i 2009 års RIN collection, skulle jag inte ha något emot att se dagligen.

Bild: Press fr Fritz Hansen

#1 - - Milla S:

Vilken lycka att ha två arbeten som du trivs med!!

Omväxling är ju toppen! Tack för att du inspirerar!!

#2 - - Proforma:

Snygg stol, den hade jag inte nåt emot om den promenerade in till mig!

Kram

#3 - - Annika:

De är supersnygga! Jag håller så med dig om att det är jätteviktigt att man har ett snyggt kontor, där man trivs och blir inspirerad! Jag såg den vackra bilden hos Anna. Vill se mer! :)

#4 - - hemmabloggaren:

God damn, va snygga!

#5 - - Vera:

jag kämpar hårt för att ha en mysig arbetsplats i hemmet med harmoni och lugn - det går så där.... men skam den som ger sig s

#6 - - Linda P:

Åååå avis på er för att ni får göra så roliga uppdrag! Det hade ju varit drömmen. GOTT NYTT ÅR!! KRAM

Till top