Garderobsrensning

/ Permalink / 9
Såhär års tycker jag aldrig att jag har någonting i garderoben fastän den nästan svämmar över.

Jag sliter ut och kastar tillbaka in och hela garderoben liknar mer ett ormbo av sunkiga t-shirts och urtvättade strumpbyxor än en förvaringsplats. Nu är det avslöjat att jag är alltså inte den där typen som har allt oklanderligt organiserat. Däremot är jag bra på att tala om hur det skall se ut hos andra. Hrm, hur lät det?

Jag brukar skylla på att det är för att jag är så kreativ i övrigt så jag inte behöver ha en stylad garderob. I allafall är det en väldigt enkel ursäkt!

Nu är det ju ändå så att om jag kunde ändra på något hos mig själv så skulle det nog vara just detta. Lite mer ordning och reda tack! Jag tror ärligt talat själv att det vore en befrielse att ha en garderob som på bilden nedan fren Tine K Home.

image713
#1 - - Lia Florenz:

hade också behövt rensa

#2 - - Perlan:

ja, vem drömmer inte om en stor och väl organiserad garderob?! Det står högt upp på min önskelista i nästa hus!! :)
kram

#3 - - Iris:

Just nu har jag tre stora påsar med kläder på vardagsrumsgolvet som är överfulla med kläder som förvaras eller skänkas. Känns riktigt skönt att göra sig av med allt. Dock av någon anledning så är det ändå oerhört stökigt... Enligt Feng Shui ska 50% av ens garderob bestå av luft.. Det är en svår regel att leva efter minsann :)

#4 - - Ulli:

Vem vill inte ha en stor, välorganiserad garderob, för att inte tala om ett dressingroom. Det vore INTE fel.

Ha en trevlig kväll!
Ulli

#5 - - Emma ::emmas designblogg:::

Gaah, påminn mig inte! Det går numera knappt att få igen dörrarna på någon av garderoberna här i huset... Dags för projekt rensning tror jag minsann. Kanske till och med innan jag köper nya vårkläder, som en liten morot till mig själv?

#6 - - Hanneles paradis:

jag borde be dottern hjälpa mej att slänga mina gamla kläder...

#7 - - Hemmarikets Charlotte:

Alla: I helgen skall det tokrensas här hemma. Planen är att tomma hela garederoben och sedan bara lyfta in det som jag använt de senaste tre månaderna och vårkläder. Mitt problem är att jag har jättesvårt att göra mig av med det jag aldrig använder men nu så..Det skall precis som Iris skrev vara halvtomt enligt Feng Shui. Håll nu alla tummar ni har att jag lyckas!

#8 - - Kristina - Kix Inredningskoll:

Det är så skönt att gå igenom kläderna lite då och då och städa ur. Många kläder som man "hittar" då har man nästan glömt bort att man har. Lycka till med nya organiseringsplanerna!

#9 - - Tobiashelene:

Great site

Till top