Karkluden

/ Permalink / 8
Det tog ett tag innan jag faktiskt förstod vad den här nya produkten från Eva Solo är för någonting. 

Den är en av ett antal utvalda produkter som har chansen att få pris i danska "Formland Design Award". Formland är för er som inte vet den danska motsvarigheten till svenska Formex och den öppnar i morgon fredag (1-4 februari). En mycket större mässa än vår svenska och i mitt tycke med bättre utbud.

Kan du lista ut vad det är för produkt? Flipp eller Flopp?

"
Karkluden har længe været en overset dagligdagsting i køkkenet. Sådan behøver det ikke være fremover. Eva Solo har genskabt den traditionelle karklud som et tjekket designobjekt med ny og forbedret funktionalitet. Karkluden kan stå af sig selv, udstråler elegance i køkkenet og tørrer hurtigt. Eva Solo Karklud er skabt af det prisbelønnede Tools Design med designerne Claus Jensen og Henrik Holbæk."

Bild: Eva Solo

image714
#1 - - Linda P:

Oj vad spännande! Jg gissar på ett handtag till stekjärn eller gryta.

#2 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Klut är ju trasa på norska så då är säkert klud detsamma på danska. Om det hetat karl-klud kunde det varit en trasa för karlar.... Nä, jag förstår inte vad det är, nu blir jag nyfiken. När får vi veta, när får vi veta??? ;-)

#3 - - Iris:

Jag är ganska ställd nu... Jag tror också på någon slags trasa, men den var svår..

#4 - - Pelle:

Kul, nu blev jag också nyfiken. Kommentaren "trasa för karlar" var också intressant, vore kul att få en förklaring hur Pethra tänker då?

Pelle

#5 - - Linda P:

Alltså, jag dör av nyfikenhet. Kan det vara nån slags disksvamp eller disktrasa möjligen då??? Säg det, säg det ;)

#6 - - Hemmarikets Charlotte:

Alla: Nu är ni nyfikna eller hur? Det är helt enkelt en superdesignad disktrasa med ytterhölje i microfiber och någon form av absorberande skum inuti. Ganska snygg tycker jag och skulle nog kunna införskaffa em beroende på vad den kostar.

#7 - - Perlan:

Jaa.. tjaa.. stå av sig själv och utstrålar elegans.. Jaa.. det är ju inte illa för en disktrasa!! :)
kram

#8 - - Annika:

Tja, varför inte - mycket snyggare än de gamla vanliga trasorna!

Till top