Fiffig sänglösning

Inredningstips / Permalink / 14

Att förvara och dessutom att göra det snyggt, praktiskt och enkelt är inte lätt. Därför blir jag alltid lika glad när jag hittar exempel på extra fiffiga lösningar.

I det här hemmet har man på ett flexibelt och snyggt sätt satt stora gummihjul på sängen, använt en bokhylla som sänggavel och försett hyllan med förvaringsboxar för saker som inte är så snygga/passar sig att ha framme. 

Enkelt, snyggt, praktiskt och jag gissar att det inte blev särskilt dyrt heller!

Bilder: Marie Claire Manson

#1 - - anna:

vad kul att du hittade till mitt lilla krypin!! Ja det finns mycket roligt i London och mang trevliga inredningsbutiker. Borja pa Tottenham court road. Har finns Habitat, heals, next och manga andra inredningsbutiker. Sedan har du Zara living pa regent street.

hoppas du far en riktigt trevlig helg

kram

anna

#2 - - Lisa:

Oj va jag tycker om din blogg! Du visar lite ovanliga saker. Tack! Jag har länkat till dig och kommer titta in ofta framöver. Jag undrar dock var man kan läsa mer om dig? Var i Sverige sitter du?Lisa

#3 - - Lisa:

Inredare och stylist? Ja, det förklarar ju saken! hur du har sån himla koll på allt. Ja, som sagt, jag kommer titta in igen om några dagar!Ha en trevlig helg!Lisa#4 - - Annika:

Smart förvaringslösning om man bor i en pytteliten lägenhet - och det finns det ju många som gör. Sovrummet ger ett lite för rörigt intryck för min smak, men det är ju min smak det! ;) Önskar dig en trevlig helg!

#5 - - Iris med kaoset:

Förvaringsidéer är det bästa jag vet! Jag har skaffat så mycket förvaring här hemma att jag inte vet vad jag ska förvara där.. Men jag är alltid glad för fler smarta tips :) Fyndigt med de stora hjulen på sängen :)ha det bra!

#6 - - Katarina:

Hej kul att du är tillbaka i bloggandet.Mvh

Katarina

#7 - - Martina:

Coolt och praktiskt med hjul på sängen!

#8 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Hur smart som helst, och snyggt! Går det att låsa hjulet, så att ev. aktiviteter i sängen inte går överstyr? Hoppas allt är väl!

#9 - - M&co:

Herlig praktisk, stilig og gøyalt soverom da!!

#10 - - Petra:

Himla smart med gummihjulen! Jag undrar också om det går att låsa hjulen, så man inte rullar iväg =)

#11 - - Andreas:

trevligt. keep up the good work.

kram andreas

www.inredningsbloggen.com

#12 - - Ljuvligt hemma:

Vad läckert!

#13 - - Nilla:

kul på hjul! :-)

...Jag tittade mest på bokstaven jag ;-)

#14 - - Ulla-Britt:

Hej!

Jag gillar verkligen sovrumsinredningen med de gamla arkivskåpen.Kanske för att jag själv har ett i min ateljé, med 30 lådor!

Men billigt var det inte kan jag säga!

www.swedishart.se/ulla-britt.hede

Till top