Härliga fonder

Shopping / Permalink / 5

SIGNERAT.se som skapats av Anna Tiles och Maria Richardsson,  är en designmarknad på nätet,  där svenska formgivare på ett enkelt sätt kan nå ut på marknaden med nya och unika produkter.

På siten säljer man bland mycket annat produkter från Byracka Design som är ett litet företag inom grafisk produktion som startades under våren 2007. Talangen som illustrerar heter Lena Ylisuvanto och  speciellt är att hon målar med mus istället för pensel och gör alla motiv i  Illustrator.

Jag fastnade särskilt för alla fina tapeter/fonder. Kanske passar de inte hemma hos mig i mitt "Svenssonhus" men väl i offentlig mijö eller i en våning med stor takhöjd.

Tillägg: När jag googlade på Lena  såg jag att även Room & Serve skrivit ett inlägg om Lena som du hittar här.

Bild: Signerat.seEn ny chans!

/ Permalink / 6
Om du missade mitt och Anna Evenius reportage hemma hos Ann-Catrin med bloggen "Fint hemma" så går det utmärkt att se samma reportage igen fast nu på nätet.

Bilderna är föresten så mycket tjusigare på datorn än de är i tryck ;-)

Klicka bara här så kommer du rätt!

Foto: Anna Evenius Styling: Charlotte Wallin


Barockljustakar i ny prakt

Shopping / Permalink / 9
Är det något som jag är svag för så är det silverljusstakar, man skulle nästan kunna säga att det är en ren och skär last.

Oftast kan jag stå emot begäret och ställa tillbaka den fina ljustaken på sin plats i butiken, men i bland slår köpdjävulen sitt fasta grepp om armen och jag faller till föga. Schvosch så fort går det och så är läckerbitarna mina!

Var det inte så att jag redan är lycklig ägare till två sådana här kraftiga pjäser så skulle det vara mycket lätt att klicka hem dem från Cosas, där de just i veckan finns till specialpris.

Bild: Cosas

Till top