Härliga fonder

Shopping / Permalink / 5

SIGNERAT.se som skapats av Anna Tiles och Maria Richardsson,  är en designmarknad på nätet,  där svenska formgivare på ett enkelt sätt kan nå ut på marknaden med nya och unika produkter.

På siten säljer man bland mycket annat produkter från Byracka Design som är ett litet företag inom grafisk produktion som startades under våren 2007. Talangen som illustrerar heter Lena Ylisuvanto och  speciellt är att hon målar med mus istället för pensel och gör alla motiv i  Illustrator.

Jag fastnade särskilt för alla fina tapeter/fonder. Kanske passar de inte hemma hos mig i mitt "Svenssonhus" men väl i offentlig mijö eller i en våning med stor takhöjd.

Tillägg: När jag googlade på Lena  såg jag att även Room & Serve skrivit ett inlägg om Lena som du hittar här.

Bild: Signerat.se#1 - - Helena på ROOM & serve:

Hon har helt underbara saker och är annonsör dessutom hos mig. I sommar ska jag köpa en fondvägg!

#2 - - Sandra:

Hon är riktigt duktig! Kram Sandra

#3 - - Hemmarikets Charlotte:

Helena: Det blir ett särskilt flyt i hennes illustationer med den tekniken tycker jag...Jag såg att de hade rätt brett utbud så det kanske blir svårt :-) att välja då.

Sandra: Visst är hon. Mer sånt, tack!

#4 - - Sandra:

Svar: Det lät spännande, vilken färg blir golvet? Kram Sandra

#5 - - Dahlarna:

Jag bor i ett alldeles vanligt "Svensson-hus" från 1981 & har precis beställt Dandelions till vår hall. Jag hoppas att det går alldeles utmärkt & kommer att bli kanonsnyggt! Ha en bra dag!

Till top