En trädgårdsbibel för designälskare

Gröna fingrar / Permalink / 2
Sakta men säkert återvänder livsandarna efter en period av extremt mycket jobb.

Lusten att blogga förrsvann med en sådan fart att jag själv inte ens hann med att fundera på hur det gick till. Visst är det konstigt hur hjärnan reagerar när listan med att göra blir alldeles för lång och tiden helt enkelt inte räcker till? Min stänger helt enkelt av allt som inte måste göras och lusten till det roliga får stå på väntelista.

Nu verkar det ändå som att det är det "roligas" tur igen och om inte annat så kommer här ett litet köptips till dig som är intresserad av inredning och trädgård. Jag stod själv och höll krampaktigt i ett ex på Akademibokhandeln häromdagen till jag bestämde mig för att det får bli nätshopping på Bokus i stället då "bibeln" väger bly.

Vad är det då som orsakar sådant habegär?

Jo, allas vår trendguru Terence Conran har  har tillsammans med en av Englands mest kända trädgårdsarkitekter, Diarmuid Gavin, gett ut en stor trädgårdsdesignbok. Boken innehåller i stort sett alltifrån inspiration, på landet, i staden, umgås, naturligt, familjeliv, egen skörd, arbete/vila och praktiska tips. Det är också rikt  illustrerad med färgfotografier och planskisser.

#1 - - Sandra:

Det såg ut som en väldigt intressant bok. Kram Sandra

#2 - - Annika:

Vilket bra tips!

Till top