Skoförvaring

I bland så är jag helt säker på att skorna likt mördarsnigar befruktar sig själva. Ständigt så är hallen fullständigt invaderad av skor. Dessutom verkar "befruktningen" eskalera på sommaren. Kan ingen komma på den ultimata skoförvaringen? Den som är snygg, praktiskt och sväljer hjorder av skor?

Några försök hittade jag på webben. Vad sägs om den fiffiga trappan som visades i Living etc eller de genomskinliga boxarna till alla finskor?#1 - - Sandra:

Åh de genomskinliga boxarna var fina! Kram Sandra

#2 - - Anna:

Är det bara finskorna som fått boxar? Svenskorna då? Orättvist!Mohahahahahaa.... :-)) (Ja, där fick hon till det)fnissÄr du klar med texten, förresten? Kram!

#3 - - Hemmarikets Charlotte:

Sandra: Gudomliga faktiskt men kanske inte så praktiska...

Anna: Muhehehe där fick du till det minsann. Man kan tro att det är du och inte jag som har druckit Morsdagsvin. HUr kul som helst och texten är postat pexis nyss! In time!

#4 - - Ann-Catrin:

Godmiddag Charlotte!!jag vet inte alls vad jag ska göra av alla dojjor.. mina tjejer är skofantaster och det fullkomligt dräller av dom... hua!!

snyggt det där med trappen..för är det genomskinligt.. ja då är det bara de snygga som kan stå framme.Bilderna kommit...ohh så fina...ni är proffs båda två!!Kram Ann-Catrin

#5 - - Hemmarikets Charlotte:

Ann-Catrin: Vsst blev de fina bilderna men du har det ju fint hemma. Nu är det bara att hålla utkik efter dem i tidningen. Vet inte riktigt när det är tänkt att de skall publiceras :-) Får kolla det :-)

#6 - - Purple Area:

Hopplöst fall det där med skor. De genomskinliga boxarna var ju tjusiga.

#7 - - maja m:

Vad glad jag blev att du har återkommit med bloggen. Jag har saknat den ska du veta. Superduperbra förvaringstips till skor, alltid ett problem vart de ska vara i ett hem.

#8 - - Ingela:

Kan inte säga annat än att jag känner igen mig i skoproblemet, det fullkomligt svämmar över ibland. Ändå känner man att man ibland behöver tillföra nya skor till någon familjemedlem - har dock väl svårt för att rensa ut de som finns och inte används så ofta!

#9 - - Linda P:

Hmmm, hur kommer det sig att när jag klicka in mig här så kommer det upp att jag ska logga in hos Pethra?!?!? Fattar ingenting. Har inredningsbloggen blivit lösenordsskyddad tro??

#10 - - Iris med kaoset:

En såndär trappa är ju jättefyndig. Behöver alltid extra skoförvaring.. skorna tar snart över hallgolvet

#11 - - Camilla:

Snygg förvaring! Kan tänka mig att en hel del tjejer (och killar med) skulle bli glad över en sån. :)

#12 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Och jag satt en lång stund och undrade varför just finskor skulle ha den där förvaringen, varför den inte är lika bra för svenskor... ;.-)

#13 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Och jag satt en lång stund och undrade varför just finskor skulle ha den där förvaringen, varför den inte är lika bra för svenskor... ;.-)

#14 - - Kalle på Svartpeppar:

det är ett under att ikea är så pass ensamma om sin skobyrå som dom är... det är snyggt att dölja sakerna i hallen!

#15 - - Anna:

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Charlotte fyller 40 ida´! GRATTISKRAMAR från mig! :-)

#16 - - Evelyn, i hemmet:

GRATTIS på din dag! :)

Kram, kram!

#17 - - Lilla jag:

Hörde att du fyllde år idag! Grattis :=)

#18 - - Bodil:

Stort, stort grattis på 40-årsdagen hoppas du har minst lika många lyckliga och framgångsrika år framfördig och att du får en underbar dag. Många kramar kommer från Trosa. Kram, kram.

#19 - - Annika:

Grattis på 40-årsdagen, Charlotte! Stor kram!

#20 - - Hemmarikets Charlotte:

Tack snalla alla! Jag lovar att jag snart ar tillbaka. Befinner mig just nu pa annan ort :-)

#21 - - Ann-Catrin:

STORT GRATTIS!!!!Och en stor kram..hoppas DIN dag var alldeles underbar!!Ann-Catrin

kolla mejboxen sen när du kan!!!

#22 - - Razzel:

Jag har samma problem som du! Bor i en femtiotalsvilla med ytte-pytte lite hall där skorna bara blir fler och fler (3 kids)

Drömmer om Ikeas skoskåp i ek men med 30 mil till IKEA känns det som om jag kommer få vänta ett bra tag innan tillfälle ges (tyvärr säljs det inte på postorder)

Å GRATTIS i efterskott!!

#23 - - maja m:

Grattis på födelsedagen önskar maja.