Laddad med värmeljus

/ Permalink / 10
Jag har visat den tidigare men här kommer min favoritförvaring i repris!

Enligt mig finns det inget bättre och snyggare sätt att förvara värmeljus än i en cylindervas! Att jag sedan är värmeljusmissbrukare och att de snabbt går åt är ju en annan femma :-).

Bilder: Egna
Adventsljusstaken på SvD

/ Permalink / 6

Det var många som gillade min adventsljustake och i dag skriver Susann Larsson om den på sin inredningsblogg på SvD. Jättekul!

Jag håller för övrigt litegrand med henne det hon skriver att hon tycker att vanliga elljusstakar är fula med sina plastmanschetter. Och nej det är inte ljuset som sådant som är fult (vi behöver det) utan själva designen och alla har precis likadana.

I år stod jag länge och tittade på mina egna (precis likadana) i jullådan innan jag bestämde mig att de får ligga kvar där(sedan har inte jag alltid sista ordet skall tilläggas men jag skall kämpa).

På min önskelista står i stället den nya storleken på "Elflugan" nämligen "Grande" som Frida bloggade om häromdagen.

I vitt!

Bild: Svenssons i Lammhult

Att alltid ligga steget före

Färger / Permalink / 5

Som inredningsbloggare och stylist så måste jag alltid ligga tidsmässigt före många andra för att kunna "sälja". Jag skall förklara lite vad jag menar med det och varför det i bland är lite jobbigt. Oftast så köper tidningar och andra medier in reportage långt innan (cirka 3-5 månader) de faktiskt publiceras.

Jag har alltså i mitt i huvud just nu vår, påsk och gud vet allt ,och inte alls traditionell jul som många andra inredningsbloggare, vilket gör att många av mina inlägg inte "ligger i tiden".

Så nu vet ni varför jag i bland har inlägg med klara starka färger, som jag tror mycket på i vår, med julinlägg. Jag är inte scitzofren det blir bara så :-) och jag hoppas att ni står ut. Emellanår så känner jag mig faktiskt lite utanför :-(...

Nu gör jag en mix och och  visar färgstarka men  vinterprodukter från Rice. Denna gång ursköna "fågelmatare"!

Bild: Rice


Till top