Adventsljusstaken på SvD

/ Permalink / 6

Det var många som gillade min adventsljustake och i dag skriver Susann Larsson om den på sin inredningsblogg på SvD. Jättekul!

Jag håller för övrigt litegrand med henne det hon skriver att hon tycker att vanliga elljusstakar är fula med sina plastmanschetter. Och nej det är inte ljuset som sådant som är fult (vi behöver det) utan själva designen och alla har precis likadana.

I år stod jag länge och tittade på mina egna (precis likadana) i jullådan innan jag bestämde mig att de får ligga kvar där(sedan har inte jag alltid sista ordet skall tilläggas men jag skall kämpa).

På min önskelista står i stället den nya storleken på "Elflugan" nämligen "Grande" som Frida bloggade om häromdagen.

I vitt!

Bild: Svenssons i Lammhult

#1 - - Anonym:

Vem skulle inte vilja ha den...drömmer...

#2 - - Anonym:

Jag vill ha adventsljusstake som vanligt i fönstret när vi kommer till julen. Apropå att inte vara ensam

att bestämma/Kram mamma

#3 - - Vera:

plastmanschetterna har jag kastat för länge sedan - men annars är jag nog lika "tråkig" som alla andra vad gäller ljusstakarna i fönstrerna...

#4 - - Anna-Karin:

Jag är helnöjd med min Julius i svart designad av Jerker Andersson, utan plastmanschetter ;-)

#5 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Inga plastmanschetter här inte! Har bara en elektrisk adventsstake och den köpte jag på IKEA för fler aår sedan. Totalt stilren i blank stål. Jag åkte tillbaka efter ett par dagar för att köpa en till, men då var denslut och sedan dess har den inte funnits. Synd, för det är svårt att hitta fina adventsstakar, tycker jag.

#6 - - Nilla:

Din adventsljusstake är jättefin!

Elflugan är verkligen en favorit. Så fin den är!

Till top