Hösten är här...

Gröna fingrar / Permalink / 4
Vår uppfart ser just nu ut som någon har släppt en mindre bomb precis utanför entren eftersom vi äntligen påbörjat stenläggningsprojektet. För att det inte skall kännas lika stökigt som det är så har jag gjort i ordning en liten höstkruka.

Jag har lite svårt för ljung eftersom den sällan ser riktigt naturlig ut så jag valde i stället lite andra växter som tål den första frosten. En veronica, ett vanligt prydnadsgräs och en sista som jag inte har en aning om vad den heter (så var det med den kompetensen).

Vill du fixa en höstkruka så finns det jättemycket bra tips på Odla.nu siten. Klicka här! Sedan hittade jag en liten betongfågel för 49 kronor som jag gillade på Berry.  Prydnadssaker utomhus är inte min grej egentligen men denna gillade jag.

Bilder:Egna


Vet ni?

Shopping / Permalink / 9

Är det någon av er som vet var jag kan få tag på liknande speglar?

Jag har tänkt försöka mig på ett liknande arrangemang men hittar inte denna typ av speglar någonstans.

Var inte blyga nu ;-)....Snälla hjälp!

Bild: Living etc

Härliga produktbilder

Shopping / Permalink / 5

Det är något alldeles särskilt med de här bilderna för Milla of Sweden som Sara (med bloggen Sara vill fara)har tagit.

Jag kan inte sätta tummen på det men det är något med miljön, de "lokala" modellerna och själva  upplägget som gör mig varm om hjärtat.

Dessutom gillar jag de handgjorda keramiksmyckena jättemycket! Alldeles särskilt de blommiga...

Sara verkar liksom jag vara en något blygsam norrländska men i det här faller skall hon enligt mig passa på att slå sig för bröstet. Snyggt jobbat!


Till top