Hösten är här...

Gröna fingrar / Permalink / 4
Vår uppfart ser just nu ut som någon har släppt en mindre bomb precis utanför entren eftersom vi äntligen påbörjat stenläggningsprojektet. För att det inte skall kännas lika stökigt som det är så har jag gjort i ordning en liten höstkruka.

Jag har lite svårt för ljung eftersom den sällan ser riktigt naturlig ut så jag valde i stället lite andra växter som tål den första frosten. En veronica, ett vanligt prydnadsgräs och en sista som jag inte har en aning om vad den heter (så var det med den kompetensen).

Vill du fixa en höstkruka så finns det jättemycket bra tips på Odla.nu siten. Klicka här! Sedan hittade jag en liten betongfågel för 49 kronor som jag gillade på Berry.  Prydnadssaker utomhus är inte min grej egentligen men denna gillade jag.

Bilder:Egna


#1 - - Proforma:

Tur att det finns blommor som klarar ett par minus. Veronica gillar jag, det finns ju flera sorter.Fågeln var inte alls fel där. Tycker väl det är ok med saker i trädgården bara de passar in och det inte är för många. Själv samlar jag på grodor.

#2 - - Annika:

Jättefin höstkruka! Gillar lilla fågeln!

#3 - - Ammi:

Urgullig liten fågel! Håll ut med stenen - vi hade ett stort stenträdgårdsprojekt i våras, och när det är klart är man sååå nöjd.

#4 - - Pethra på Inredningsbloggen:

jag har inte fixat några höstarrangemang än, vi får seom det blir något. jag brukar sätta några prydnaskål i krukorna, det får nog bli det i år också! Fint Du gjort!

Till top