Bilder från Formex del 1

Formex / Permalink / 6
I den stora hallen på Stockholmsmässan brukar man alltid hitta en stor trendutställning. I år tycker jag att den var ovanligt bra och representativ för mässans tema.

Ansvarig för utställningen var denna gång designern Paula Malm som visar en miljö som är en blandning av järnvägsstation och kontinentalt hotell med vänthall och spa. Mässan skriver i sitt pressmeddelande att fasaden är inspirerad av den europeiska korsvirkestraditionen. I bygganden går en tio meter lång korridor med flera små rum som mynnar ut i en vänthall. I slutet av korridoren finns finns en "hittegodsavdelning".

Paula Malm har verkligen lyckats att skapa känslan  av ett gammalt, patinerat hotell från en svunnen tid men med ett modernt uttryck. Jag brukar alltid försöka börja med den här utställningen som ger en bra hint om var godbitarna på mässan finns. Gissa om jag blev glad när insåg att denna mässa var helt i min smak. I gott sällskap av  Frida, Annika och Susann fotade jag allt jag orkade. Här kommer några bilder från utställningen.

Bilder: Egna
#1 - - Anna:

Charlotte, vilka bra bilder!!!

#2 - - Betina:

Jättefina bilder! :)

#3 - - Martina:

Härliga bilder du tagit! Kul o se

#4 - - Titti:

Åååå va häftigt, jag gillar sovkupén så snyggt med vitmålat trä. Snygga bilder.

#5 - - Purple Area:

Så kul att se hur olika bilder vi ändå tagit. Dina blev riktigt bra!!

#6 - - My Karlsson:

Tycker om det du skrev! Roligt att se en del bra grejer och inte bara det generella sakerna som man kan se om varje dag. ;)

Till top