Godmorgon. En ny dag.

Inredningstips / Permalink / 6

Så känns det på ett ungefär efter att ha slöat i flera dagar med godisskålen i knäet. Sakta men säkert vaknar jag till liv även om det skall villigt erkännas att jag har njutit av att göra absolut ingenting.

Lite trögstartat var det med inspirationen men när jag surfade runt så hamnade jag på sydafrikanska Elle Decoration och då släppte det plötsligt. De  tipsar om en bok som heter "Hot Afro". Boken är en samling bilder skriven av Mandy Allan och fotad av Craig Fraser.

Jag tycker att inredningen i Sverige  ofta är likriktad och känner i bland att jag vill se något annat. Till exempel gillar jag den undre bilden med en tavelvägg med lite färg som omväxling och den stora strutsfjäderlampan och djurhuden i bilden överst.

PS: Jag vet inte om boken går att köpa här i Sverige ännu.

Bild: Eget kollage av print scr#1 - - CreativeActivity - Sandra:

I lagom dos, som här är det riktigt tufft. Jag gillade också lampan..#2 - - Proforma:

Jag var också inne på samma sida idag och såg också den boken! Gillar lampan skarpt!

Kram Irene

#3 - - Åse:

Vilka underbara bilder, själv gillade jag träväggen som tavlan sitter på, lampan till höger i samma bild är verkligen enorm!

#4 - - Henricks tankegångar:

verkligen snyggt med färg! Lampan i den storleken är ju fantastisk. / H

#5 - - Pethra:

Åh, så läckert!

#6 - - Charlotta:

Underbart! Håller precis med dig!

Är prenumerant (web) på Elle Decor SA och njuter av deras varierade och inspirerande artiklar.Har/ska precis nominera dig som en av de 7 jag gärna vill veta mer om. Jag mailar dig, eller så kan du titta in på min blogg.Ha det gott!

xCharlotta

Till top