Julklappar

/ Permalink / 5

I år har julklappsinköpen gått i nyttospåret. Jag har lyckats att uppfylla mitt eget löfte att inte ge bort några onödiga saker. Till viss del återspeglades det i mina egna paket men inte alla som bla  innehöll följande;

Salt- och pepparkvarn från Weber, den hett efterlängtade Eva Solo skålen "Smiley", en bra deckare "Matthandlare Olssons död" och konsertbiljetter till Lisa Nilssons jubileumskonsert i vår.

Et tillskott i familjen blev det också, i form av den sibiriska dvärghamstern "Nisse" (döpt efter Tomtenisse). Nisse har redan efter en vecka stulit mitt hjärta. Sötare dvärghamster finns minsann inte. Just den här hamstern är faktiskt inte Nisse men skulle kunna vara en beige look alike.

Bilder: Enligt länkar i eget kollage

#1 - - Ulli:

Kikar in för att önska Gott Nytt År!Deckaren av Karin Wahlberg har jag precis läst. Riktigt bra! Så då har du något att se fram emot.Ha det så gott!

Kram Ulli

#2 - - Inspirera Mera:

Vilka fina julklappar!Gott nytt år!

Kram Sandra

#3 - - Lisbeth:

Hej & tack för många fina blogginlägg under 2009. Ser fram emot fler spännande nyheter 2010. GOTT NYTT ÅR, önskar Lisbeth på bloggen http://designskolan.blogspot.com/

#4 - - HomeRiver:

Hej! Jag, som bloggare med begränsad inredningserfarenhet, behöver akut hjälp med min hall... http://homeriver.blogg.se/2010/january/hjalp-mig-med-hallen.html Eventuella tips mottages tacksamt! Gott Nytt År önskar HomeRiver.

#5 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Smiley är söt, och vilka läckra salt- och pepparkvarnar.

Till top