Målade golv

/ Permalink / 10
Att måla alla väggar ljusa är ett sätt att maximera ljusinsläppet. En annan åtgärd som har minst dubbel effekt är att också måla golven vita. Jag påbörjade själv ett sådant projekt i somras i mitt kök men backade fegt ur i sista sekund.

Anledningen var att jag inte direkt älskar att se minsta lilla dammkorn på golvet. Men nu vete tusan om jag köper att städa lite mer. Det är ju så rackarns vackert med vita trägolv! Se bara som här på en av Tine K s nya produktbilder.

Det golvet och den orientaliska vita skärmen i bakgrunden inspirerar!

Bilder: Tine K

#1 - - Susanne:

Tycker också att det är läckert med vitt golv, men skulle nog fega ur jag med! Kan inte slå bort tanken på alla synliga dammtussar, märken och fläckar som kan bli. Är väl som du säger, man får helt enkelt städa oftare :)Fortsatt trevlig söndag!

#2 - - Victoria:

Vitt är verkligen fint och fräscht! Men med två katter skulle inte jag heller vilja ha det på golvet, det skulle inte vara särskilt praktiskt. Ha de bra!

#3 - - Susanne:

Det är så snyggt! Försökte senast igår övertyga min sambo om att vita golv är grejen och att vi bara MÅSTE ha det i vårat framtida hus. Han var skeptisk men jag fortsätter min bearbetning. :P

#4 - - StefanWeei:

Snyggt!

#5 - - Anna - Hundra kvadrat:

Så snyggt! Men tänk på de fläckarna som blir om man går in med skor...

#6 - - Vera:

vi har en svart och vit hund så jag avstår gärna från vita golv :)

#7 - - Anna-Karin:

Vita trägolv mmm.. Har själv haft ett väldigt ljust golv i köket en gång i tiden när vi bodde ute i skogen. Fläckar, smutsiga katttassar m.m. Men skulle jag fått chansen till vitt trägolv så skulle det nog inte hindra mig ändå.

#8 - - LAB:

Lyckligtvis anser både min parner och jag att vita trägolv är gräsligt och att fega ur och tecken på trendslaveri, är det dessutom i en sekelskiftslägenhet gränsar det till kulturvandalism.

#9 - - •lotta på solrum|fnurr• p:

vi målade vitt när innan vi flyttade in i vårt hus. ok. det får torkas av ibland... men det går ju rätt fort!

fin blogg förresten!

#10 - - mikael kråkslottet:

jag skall snart måla köksgolvet vitt för det blir frächt och snyggt,gjorde sovrummet i somras och är jätte nöjd.har hund,svart-vit men man får dammsuga och tvätta,tänk på all skit som ni har på era golv ni som gnäller att allt syns på vitt.

ps:börja städa och måla alla golv vita....

Till top