Vilken härlig designhelg!

Formex / Permalink / 8

Vilken härlig designhelg det har varit!  I går eftermiddag var jag på bloggträff på Berns Asiatiska med otroligt inspirerande och kompetenta bloggare nämligen Pethra och Mikael på Design och Inredningsbloggen, Helena på R&S, Fotograf Anna Evenius, Susanne på Purple Area och Frida alias Husmusen. Och ja det är sant.  alla är verkligen så kompetenta, duktiga och målmedvetna som det verkar när man läser deras bloggar.

Ett levande bevis på att vi bloggare sakta men säkert tar mer plats i det etablerade design Sverige är Fridas eminenta trendrapportering på TV 4s Nyhetsmorgon i morse tillsammans med trendanalytikern Stefan Nilsson. På "Sagotemat" som var kännetecknet för årets Formex hade Frida (och Stefan) plockat i hop ett antal produkter som sticker ut och som representerar årets trend. Läs mer om det här! HEJA FRIDA!

Sist men inte minst så är en av mina favoriter Lisa Bengtsson väldigt mycket i ropet. Vi  (jag och Pethra) fick oss en pratstund med henne i dag när mässan var lite lugnare. Det här en tjej som vi inredningsnördar kommer att se mycket mer av. Lägg till exempel märke till Lisas nya färgglada tapetkollektion som du ser lite bakom hennes rygg.

Bild: Egen

#1 - - || p e r l a n:

Träffade också Lisa och vi fick oss en pratstund med henne.. Supergullig tjej!

kram kram

#2 - - Proforma:

Tack Charlotte, vi mår bra allihopa här!

Kan tänka mig att ni hade det hur kul som helst på er träff och ni är så duktiga allesammans! Satte klockan på ringning i morse för jag ville inte missa Frida på TV. Kul!

Ha det gott!

Kram

#3 - - Weronica - En mammas dag:

Skoj! Det är sannerligen på tiden att bloggare får lite mer utrymme. Heja oss :)

#4 - - Frida:

Det var så kul att träffa er alla på Berns (mycket bra initiativ av dig där!) och tack för bonusrundan med dig och Pethra/Micke igår. Det var verkligen kul att "återuppleva" mässan med nya ögon ;-)

#5 - - Milla S:

Härligt!!

Vilken underbar monter!

Ha en bra vecka!

#6 - - Zassi:

Härligt att Frida varit med i TV4.Underbart att det är mer färg på G.Alltid trevlig med bloggträffar.//Zassi

#7 - - Kix:

Men vilken fantastisk helg ni verkar ha haft! Måste varit superkul att träffa alla!

#8 - - Anonym:

Ni är ett inspirerande gäng! Fortsätt!

Till top