Måla Formissions relaxstol i fler färger

/ Permalink / 9


Bild: Drytrend

För ett par år sedan lanserade Ceannis produkter från ett nytt projekt "Formission" som syftade till att gynna lokalt hantverk i Vietnam. Läs mer om det här.

Jag skrev tidigare i dag att  Formissions storsäljare relaxstolen  fanns i fler härliga färger. Det visade sig vara fel men  ett tips att måla stolen i fler färger enligt Annika.

Hmmm, så går det när man läser för fort och drar sina egna slutsatser. Själv har jag dåliga erfarenheter av att måla just bambu, rutting och korg som är svårt att få jämnt och färgen lossar. Har du prövat?

Jag gillar nog nog trots allt fortfarande den vita även om den blå också är vacker. Blått som varit en i det närmaste bannlyst färg i inredningen en lång tid, kommer vi att få se väldigt mycket mer av i höst!
#1 - - Annika:

Jag har skrivit en text om Lounge Chair för Drytrend. Där finns stolarna i natur och svart. Jessica (Operation manager) tipsar om att man kan måla stolen i olika färger. Smart - då kan man ju få exakt den nyans man själv vill ha. En jättefin stol är det i vilket fall. :) Och projektet är ju toppen! Hoppas att solen lyser på er i Stockholm! Här är det grått och trist.

#2 - - Hemmarikets Charlotte:

Annika: Tack snälla för "tllrättvaisningen" Vilken liten slarva jag är :-). Det gick lite väl fort där tror jag. Eller så var det önsketänkande.

#3 - - Blogg by Maliin Stoor:

Har inte målat rotting...Min skulle bli svart (förvånad, njaeeeeej)Maliin

#4 - - Linda:

Hejsan!

Underbara stolar!

Jag håller på med målning och inredande i lägenheten och våndas mycket över vardagsrummet. Soffan är blå och kan tyvärr inte bytas... titta gärna in på min blogg om du är sugen på att tycka till.

Linda.

#5 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Har också läst om Formission, bra initiativ, mer sånt behövs.

#6 - - Karin:

Har precis avslutat projektet måla-om-rottingkorgstolarna hemma. De var vita, svärmor köpte dem för typ 100 år sedan, och nu är de kolsvarta. Jag sprayade dem med sidenmatt spayfärg. Kan avslöja att det går åt sjuka mängder sprayfärg. 5 brurkar till 2 stolar. Men, resultatet är supersnyggt och fördelen med sprayfärg är att det är tunt och torkar fort. //Karin

#7 - - [room] by sofie:

Åhh, vilken underbar inspirationsbild... Vi har själv en hel grupp som jag fyndat på loppis...hmm, kanske ska jag måla de? Får se, verkar som det går åt mycket färg, ...inlägget ovan!!!Må väl!

Kram Sofie

#8 - - Kalle:

ah ko ihåg jag skrev om det här för ett bra tag sen, lika fint idag! :D

trevlig!

#9 - - Mille:

Måla med sprayfärg, det fungerar utmärkt.

Man kan spraya flera gånger, färgen lossnar inte, var noga med att tvätta av möbeln med målartvätt, så sitter färger bättre.

Toppen kul hemsida - ger mig massor av inpiration :)

Till top