Lantlig dukning

Det dukade bordet / Permalink / 6


Bild: Country Living

Inför ett par stylingjobb så surfar jag runt efter inspiration till dukningar utomhus. Oftast så gör naturen underverk men att "göra sig till lite extra" även utomhus är helt klart underskattat.

Jag gillar att man här har använt solrosor som verkligen lyser upp den i övrigt ganska sunkiga möblemanget. En filt på varje stol är också omtänksamt. De behöver inte alls vara lika utan det går bra som här med helt udda filtar också. Det är ju tanken som räknas.

Många använder också plasttallriker ute men jag tycker att skall man ha fest på riktigt så kan man kosta på sig lite disk. Så ofta är det ju inte och man kan använda billigare porslin tex från IKEA.
#1 - - Ida:

Vi har fått bilderna - jättefina! Spännande att höra vad som händer härnäst.PS. Gillar dukningen! Kalas i trädgården är underbart!

#2 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Jag tyckte det stod att Du "smurfar runt", haha! Håller med om att det ska vara riktigt porslin utomhus.

#3 - - Hemmarikets Charlotte:

Ida: Ahh, kul att du gillar dem. Jag hör av mig om vad som händer nu härnäst!Pethra:He, he det är ju nästan så ibland smurfing på hög nivå ;-)

#4 - - Proforma - Irene:

Jag vill ha riktigt porslin även ute! Solrosorna gjorde dukningen på bilden, håller med om att den är väldigt tam för övrigt!

Kram

#5 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Håller med om att det var väldigt fint med solrosorna. Och vanligt porslin är så mycket trevligare att äta på än plast- och pappersvarianter.

#6 - - Karin O:

Riktigt fin och somrig dukning

Till top