I anslutning till badrummet..

/ Permalink / 2

I anslutning till badrummet som jag visade tidigare i veckan ligger ett litet sovrum.

Av någon anledning valde tidningen att inte ta med (publicera) den bilden men jag tycker nästan att det var det som gjorde det hela lyxigt. Ett litet krypin på vinden med ett härligt badrum med en liten balkong. Textilier uteslutande från Lexington. Jag älskar just de här i denim och skulle göra nästan vad som helst för att ha dem själv :-)

Foto Anna Evenius Styling inklusive numera i princip bäddningsspecialist: Charlotte WallinBadrumsreportage i tryck

/ Permalink / 16
Bilder: Anna Evenius Styling: Charlotte Wallin

Äntligen så börjar mina och Anna Evenius reportage att dyka upp i tidningarna. Det är alltid lika spännande att se hur allt blir i tryck och hur det ser ut satt i ett sammanhang. I bland skulle man vilja vara med och peta i layouten helt klart.

Just detta reportage går i Aftonbladets bilaga "Härligt hemma" i helgen och föreställer ett superhärligt badrum hemma hos en av mina goda vänner som för övrigt har bloggen "Trädgård och lite till".

Jag tycker att det är ett fint exempel på hur man genom att tänka extra noga på funktionerna och satsar lite på snygga produkter kan få ett förhållandevis litet badrum att kännas superlyxigt.

Tack snälla Marie och Peter för att vi fick komma och hälsa på!

Trädgårdsplanering på webben

Gröna fingrar / Permalink / 7

Bilder: Dagsfärska pressbilder från Plantagens monter

En snabbis förbi trädgårdmässan "Nordiska trädgårdar" hann jag trots allt med i dag. Jag har den stora lyckan att bo tio minuters promenadväg från mässan och behöver inte planera för ett heldagsbesök.  I morgon kommer jag att ta projektledarledigt på eftermiddagen och ta en ordentligare runda. 

För dig som håller på att planera din trädgård som bäst så kan jag tipsa om ett gratisverktyg för trädgårdsplanering som Plantagen har lagt ut på sin sida. Ofta är sådana krångliga men detta tyckte jag så ganska så lätthanterligt ut.
Till top