Mitt bidrag till pysseltävlingen!

Nästan allt / Permalink / 11Häromveckan fick jag en inbjudan till att tillsammans med en massa andra bloggar att delta med ett eller flera pysselbidrag i en pysseltävling arrangerad av Panduro. Först var jag tveksam men när jag väl bestämt mig så började jag se fram emot det hela. Just pyssel är en utmaning i sig och man skulle nästan kunna likna det vid ett klurigt korsord. Hjärncellerna får en kreativ utmaning!

Jag har valt att "pimpa" en alldeles vanlig helvit julstjärna i papper. Med hjälp av vackert scrapbooking papper, lim, sax och ett vackert dekorband har jag nu en helt klart unik julstjärna som gör mig glad. Jag klippte först ut en mall av en "vinge" och sedan pusslade jag hej vilt med papper i olika färger och mönster. Därefter klistrade jag fast bitarna och sist dekorerade jag med dekorbandet.

Just julstjärnor blir ju lätt lite enformiga och såhär i efterhand dyker massor mad andra ideér upp som till exempel en stjärna i snygg tapet, tidningspapper eller varför inte julklappspapper. Vill du ha belysning i så tänk bara på att göra ordentliga hål för ev värme och använd en glödlampa med lågt watt tal

#1 - - Carina - inspirera:

Vilken ljuvlig fantastisk fantasi!

Nu blev jag hur sugen som helst på att hitta på något kul med den vita stjärnan som jag har...

Kramen.

#2 - - Johanna:

Gud vad fin!! :)

Supersuper fin... Härligt med alla färger och så. :)

#3 - - pethra:

Helt suveränt, Charlotte! Jag röstar på Dig, det här gör mig väldigt pysselsugen! Skitbra!

#4 - - Inspirera Mera:

Vilket härligt pyssel. Din julstjärna blev jättefin!

Kram Sandra

#5 - - Åse:

Snyggt, bra idé, kan säkert ge en hel del inspiration till dem som känner sig lite pyssliga nu till jul.

#6 - - Helena:

Utan undantag det fiffigaste pysslet hitills! Man skulle ju kunna använda nåstan vad som helst att pimpa stjärnan med. Åh, vad inspirerad jag blir...TACK!

#7 - - Lisbet:

Hej!Jag är ute på inspirationsrunda. Har ”bakat med stämplar” och vill hitta något häftigt att sätta dem på. Så jag tittar runt i en massa bloggar.Lisbet

#8 - - Lina:

Wow ursnygg ju!

Kram Lina :)

#9 - - Inspirera Mera:

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!

Kram Sandra

#10 - - Ylva:

Kikar igenom lite här. Verkligen en UNDERBAR och annorlunda stjärna, är väldigt fascinerad av fina papper och har drösvis här hemma men de kommer inte så ofta till användning. Härlig inspiration, kanske kan försöka mig på ngt liknande själv.

/Ylva

#11 - - Materielltjej:

Den var verkligen hur snygg somhelst! Tack för inspirationen. Skriver om den på min blogg om det är OK

Till top