Och vinnaren är....

Nästan allt / Permalink / 4

...Johanna Glans! Jag valde just Johannas citat eftersom det förutom att det var både personligt och ovanligt också väldigt talade för hur jag själv tycker att livet är.

Såhär skriver Johanna om varför hon vill ha just det här väggordet:

" För det är så sant! En 6-årig elev sa det till mig för många år sedan då jag liknade henne vid Lotta på Bråkmakargatan. Du kan ju nästan allt, sa jag, precis som Lotta, hon kan både åka slalom och hugga gran. Flickan pratade utan R och sa dessa kloka ord till mig!"

"Livet är inte bara att åka slalom och hugga gran"

Kanske borde vi alla ändå emellan åt åka lite mer slalom och hugga lite mer gran i stället för att springa fort i ekorrhjulet. 

Tack alla som ville vara med jag hade ingen aning om att det skulle vara så svårt att vara enväldig domare. Det har kommit in så många fina och tankvärda väggordsförslag! Vill du fastän du inte vann ha ett alldeles eget väggordså surfa in på My first rooms sida och klicka hem ett.

#1 - - Annika:

Så fint! Grattis till vinnaren!

#2 - - Carina - inspirera:

Så himlans fint sagt!

Grattis till Johanna.

Kramen.

#3 - - Anna-Karin:

Underbart citat! Grattis Johanna.

#4 - - Jossan:

Hej!Gillar verkligen din blogg och tänkte höra om du kanske ville hjälpa mig... Skulle behöva färgtips/tapet till min lgh. Som är aldeles för tråkig enligt mig.. Vilka färger passar till valnötsgolv och öppen planlösning? Hör gärna av dig så kan jag visa lite bilder om du vill och har lust!

Till top