Brickbord

Nästan allt / Permalink / 3

När jag stod i den evinnerligt långa kön på R.O.O.M häromdagen kunde jag på håll se en lång snabb man knipa det allra sista brickbordet från Maze, till halva priset. Utan att jag kunde göra det endaste dugg åt det. Hade jag bara sett det innan honom hade han inte haft en chans. Jag garanterar!

Bild: Svenssons

R.O.O.M i konkurs

Nästan allt / Permalink / 3
I dag har den stora inredningsikonen R.O.O.M utförsäljning med 50% på hela sortimentet. Anledningen är att företaget helt enkelt har gått i konkurs.

Jag passade själv på att fynda en vit Bestlite och en Vipp tvålpump men  det var med sorg i hjärtat. Just R.O.O.M har ju varit en föregångare i branschen med ett brett sortiment ända sedan slutet av 80-talet.

Såklart är inte efterfrågan hur stor som helst och när allt fler butiker med liknande sortiment öppnas så slås andra ut. Visst är det trist?

Bild: Tipstack Linda

Vinn det härliga verket av Lovisa Burfitt från Wonderwall!

Nästan allt / Permalink / 64
Den här gången är jag mycket glad över att få lotta ut det fantastiska verket från Wonderwall signerat Lovisa Burfitt (värde 790 kr) som duktiga Lotta Agaton skrev om häromdagen.  Alla Wonderwalls verk är signerade och numrerade av respektive kreatör. De trycks i en begränsad upplaga och kommer aldrig säljas någon annanstans än just hos Wonderwall som håller högsta kvalitet på både tryckning och pappersval.

Vill du delta i utlottningen så skriv var du har tänkt ställa/hänga bilden om du vinner! Glöm inte att ange namn och mailadress så att vi kan kontakta dig om du har turen på din sida (ev. vinstskatt betalas av vinnaren!)  Tävlingen pågår till den 6 november och en länk till den från din blogg genererar en extra vinstchans. Även du utan blogg får såklart delta!

Bild: Eget kollage med pressbild från Wonderwall'

Tävlingen är avslutad!
Till top