Vinn det härliga verket av Lovisa Burfitt från Wonderwall!

Nästan allt / Permalink / 64
Den här gången är jag mycket glad över att få lotta ut det fantastiska verket från Wonderwall signerat Lovisa Burfitt (värde 790 kr) som duktiga Lotta Agaton skrev om häromdagen.  Alla Wonderwalls verk är signerade och numrerade av respektive kreatör. De trycks i en begränsad upplaga och kommer aldrig säljas någon annanstans än just hos Wonderwall som håller högsta kvalitet på både tryckning och pappersval.

Vill du delta i utlottningen så skriv var du har tänkt ställa/hänga bilden om du vinner! Glöm inte att ange namn och mailadress så att vi kan kontakta dig om du har turen på din sida (ev. vinstskatt betalas av vinnaren!)  Tävlingen pågår till den 6 november och en länk till den från din blogg genererar en extra vinstchans. Även du utan blogg får såklart delta!

Bild: Eget kollage med pressbild från Wonderwall'

Tävlingen är avslutad!
#1 - - karola:

åh jag vill vara med i tävlingen! -älskar fashionteckningar.... den skulle få sitta vackert över mitt skåp som jag just har tänkt att dra in från uthuset och måla om :) i en härligt turkos ton...

#2 - - Annika:

Vilken jättefin vinst! Jag skulle rama in bilden riktigt snyggt och hänga tavlan ovanför vår soffa (som ska få nytt tyg). Jag vill ha en lite "tuffare" stil i vardagsrummet och den här bilden skulle vara en bra början. :)

#3 - - Proforma - Irene:

Jag vill gärna vara med i tävlingen! Jag har två ställen att välja mellan. 1. I tv-rummet, passar perfekt till stilen jag har där eller... 2. I entren mot altan, där man ser den från flera håll.

Håller tummarna!

#4 - - Iris:

Jag hade nog satt den i hallen, på en tavellist tillsammans med lite svartvita foton på familj och vänner. Jag gillar när man blandar olika slags konst på samma ställe!kram /iris

#5 - - Emma ::emmas designblogg:::

Om jag skulle vinna skulle jag ge den till min syster! Inte för att jag inte vill ha den själv, jag älskar Lovisa Burfitts illisar, men storasyrran har förtjänat den så mycket som hon hjälpt mig genom åren, och jag vet att hon skulle älska den här bilden. Jag tror att hon skulle hänga den i sin hall, ovanför en liten bänk precis innanför dörren, så att den blir det första man ser när man kommer innanför dörren. Den skulle passa perfekt där i hennes svart/vit/rosa hall!

#6 - - Inspirera Mera:

Lovisa Burfitt är en stor favorit! Om jag hade turen att vinna skulle tavlan hamna i vardagsrummet överom tvbänken. Tavlans storlek och motiv skulle göra sig klockren där.Kram Sandra

#7 - - Postadress Torslanda:

Lovisa Burfitt är en favorit! Jag vill gärna vara med och tävla och om jag skulle vinna skulle jag hänga tavlan i hallen på en vägg som är motstående till entrédörren. Där syns den direkt när jag kommer in och den skulle göra mig glad varje dag.Jag länkar från min blogg.

#8 - - Caroline:

Igår hängde vi upp en tavla, jämte en annan, som länge hängt ensam på en vägg i vardagsrummet. Vi enades om att det skulle bli en grupp. En grupp med tavlor. Snyggt. Det är bara det att det ser lite feset ut, en grupp, om två...I alla fall. De dära benen skulle passa alldeles utmärkt där, och faktiskt vara med och bilda den där gruppen, som vi tror på!

#9 - - Jenny:

ÅH! Jag har precis spanat in dessa på Wonderwalls hemsida och har funderat på att införskaffa sådan! De är helt underbara!!

I vårt hus har vi flera vita väggar...vita väggar utan karaktär och känsla. Mitt senaste projekt är just att få vårt vardagsrum härligt chic! Utan tapet.

Så önskemålet är att ha en vägg a la Story Hotel där jag blandar denna bilden med den fantastiska bilden på körsbärsträdet som också finns på Wonderwall!. En vägg som jag kan se varje dag i vardagsrummet...som påminner som storstadspuls och glamour!

Hälsn. Jenny

#10 - - Marlene:

HejVi har en vägg i vårt vardagsrummet som är vit med stora silverblommor. Soffan är svart/grå och jag har kollat många gånger på just denna tavla och sett att den skulle passa helt perfekt där. Jag älskar motivet och skulle gärna se att den fick "bo" hemma hos oss!

#11 - - Marlene:

I vårt vardagsrum har vi en vit fondvägg med stora silverfärgade blommor. Superfint. Till det har vi en mörkgrå soffa och röd matta. Det skulle passa super med tavlan av Lovisa Burfitt ovan soffan. Jag har vid ett flertal tillfällen kollat på denna tavla då den jag älskar svarta motiv och bonusen är de röda skorna! Den skulle passa perfekt med övrig inredning i vårt vardagsrum!

#12 - - Rebecca:

Den här hamnar ovanför skrivbordet på min inspirationsvägg! Lovisa Burfitt är en favorit hos mig! Det skvätter och sprätter och linjerna är knaggliga men ändå klockrena! Rått, svart och alldeles underbart!(Jag har blogg-länkat också!)

#13 - - Malin:

åhååå.... precis en sån som jag vill ha. Vi flyttade till vårat hus tidigare i år och har fortfarande alldeles kala väggar som skriker efter lite piff. Denna skulle passa pefekt i vårat vardagsum!

#14 - - Cat:

Hos mig skulle den hamna i sovrummet som går i en feminim men ändå tuff stil. Har verkligen ingenting på väggarna där inne, vilket är väldigt dåligt av mig då jag bott här i över 2 år, men denna skulle ju bli perfekt och skulle inspirera mig till att skaffa fler saker att hänga upp.

#15 - - Wilma:

Burfitt is the one!

Den här skulle få bo i den lilla "hall" som förbinder sovrummet med badrummet. Den kommer att påminna mig varje morgon när jag springer mellan sovrummet/klädgarderoben och badrummet att krydda dagens outfit med något extra som gör mig och omgivningen lite gladare.

#16 - - lisa:

Om du skulle välja mig så skulle jag sätta upp den jättefina tavlan på hallväggen i det hus som vi nu håller på att bygger upp igen från grunden det vårt första och alla gamla tavlor blev förstörda.Den skulle sitta fint där!#17 - - Syster Yster:

Åh vad fin (vilken piffig)! Jag vill gärna vara med i utlottningen, och om jag hade turen att vinna skulle jag hänga upp den i vårt bibliotek, som snart står i tur att renoveras. Den skulle hänga så fint bredvid Ektorps schäslonger i Blekinge Rosa och ge mig en känsla av att detta rum - det är mitt! Kram!

#18 - - Linda P:

Utan dressingroom kan man ändå komma långt.

Även om det i min skjutdörrsgarderob är ganska trångt.

Det är dock där "Lovisa" kommer att få ståta.

För allas beundran, jag platsen upplåta.

Coolt lutad mot bord i storlek small

glänser hon då, i min hall. I bästa fall. :)

#19 - - Tesa/Therese:

Jag skulle rama in den och hänga upp den på väggen i vardagsrummet. Behöver verkligen lite uppmuntran efter att ha blivit varslad på jobbet igår.

Kram

#20 - - Carina - inspirera:

Hon skulle passa perfekt hos oss!

Sättas på den bruna väggen in till vårt dressingroom...hur snyggt som helst!

Kramen.

#21 - - Victoria:

Den är så vacker! Jag skulle hänga den i vårat blivande rosa feminina gästrum/mitt arbetsrum som jag äntligen fått ok på att renovera.

#22 - - Martina:

Jag skulle hänga den på min vita vägg i sovrummet bredvid en vit stege som står lutad mot väggen. Fungerar som "tidningshäng" för tillfället. Där hänger jag upp alla magasin jag drar hem varje vecka.. Cover, Vogue etc.. Fashåån! Men även en hel del inredningsmagasin, såklart :)Skulle passa super!

#23 - - Maria L:

Åhh är "min" tavla på utlottning!

Jag har gått och suktat efter just denna tavla i flera månader nu, den är fantastiskt cool, då jag älskar mode och just high-heels!

Jag vet precis var jag ska placera tavlan, med en svart ram bakom vårt vita högblanka matsalsbord och till våra rosa Mono Light-stolar från Offecct! Den vippiga kjolen skulle passa perfekt till Jonas Bohlins lampa Liv i tyll, som vi har över bordet!

Tack och hej från Maria L

#24 - - Åsa:

Men vilken underbart perfekt tavla! Jag har letat land och rike runt efter något snyggt i svart/vitt att hänga ovanför den gigantiska turkosa soffan i mitt vardagsrum. Det ska vara snyggt, men det ska även vara "jag". Vad som helst duger inte här, men just den där tavlan skulle passa så fint! Jag vet ju inte storleken men antingen skulle den få hänga ensam för att få all uppmärksamhet den förtjänar, annars om den är mindre skulle den få sällskap av andra vackra underverk!

#25 - - sofia:

Den underbara bilden skulle få fylla min Tomma ram från Ikea, som har hängt på väggen i två månader utan nånting i.. Jag har gjort en tavelvägg, men saknar just EN bild i den storleken.. Och som jag har spanat på just den här från Lovisa. Jag håller tummar och tår så hårt det går.

#26 - - Nostalchic:

Vi ska efter nyår börja renovera våra långa knepiga hall och denna tavla skulle sitta som en smäck på ena väggen. När vi flyttade in i vår stora fina trea så gick vi igenom en riktigt tuff period i vårt liv kantad med stor sorg. Jag tror vi målade väggarna i ren frustration och inredde utan att hjärtat var med. Nu ser jag verkligen fram emot att "göra om och göra rätt". Det vore fint att vinna en tavla som lyser upp hallen där det nu inte hänger någonting alls. Kram

#27 - - Johanna Lidgren:

Hejja wonderwall och Lovisa Burfitt!Flyttar snart till en nya stad och letar hus och den (hoppas hoppas!), tillsammans med många andra konstverk, ska få en hel vägg att rumstrera på tillsammans. En riktig inspirationsvägg!

#28 - - Helene Virdhall:

Fantastisk tavla, skulle passa perfekt på min dotters rum som älskar Lovisa Burfitt och själv tecknar och målar i samma stil

Helene

#29 - - dagenskreativa:

Den skulle gärna få pryda min lilla hall:)Kram Anna

#30 - - Kicki:

Klockrent! Vi har ganska nyss gjort om hela vår nedervåning och vi har en helvit genomfartsled som är PERFEKT som galleri(vilket det också ska bli).

DÄR just där kommer denna fantastiska tavla sitta som ett smäck! Underbar.

#31 - - Anna-Lena:

Hej!

Tävlar gärna.

Skulle sätta den i sovrummet.

Det är nästan helt tomt på väggarna där.

Mvh/Anna-Lena

#32 - - Kristin:

Hos mig skulle den ramas in i en gammal guldram och hängas ovanför sekretären i vardagsrummet. Då kan jag drömma mig bort framför den varje gång studierna blir lite för mycket.

#33 - - Ida Wahlström:

Underbar! Den skulle hänga på första parkett, ovanför vardagsrumssoffan!

Varma hälsningar

//Ida

#34 - - Frida:

Den här bilden är underbar, och de högklackade rosa skulle bli pricken över i:et i min lägenhet som precis fått en tjejigare styling sedan min fd. sambo flyttade ut. Paradplats i vardagsrummet it is!

#35 - - Amanda:

jag vill absolut vara med. Jag skulle hänga denna underbara skapelse i mitt vita, ljusa sovrum alldeles bredvid min fina ballerina från Madame Petit. Hade blivit så fint!

#36 - - Coco Hansson:

"En Lovisa till en annan" Vår dotter Lovisa flyttar så småningom till eget. Det är vänliga veckan denna vecka och därför skulle jag ge den till henne plus en stor kram:)

#37 - - Irre:

Wow, den skulle sätta sting i vår totalrenoverade klädkammare som numera är en walk-in-closet!

#38 - - Karin:

Hej!

Vilken fantastisk bild. Jag skulle hänga bilden i min pojkväns lägenhet. Pga av avståndsskäl så har vi inte möjlighet att bo tillsammans(än). Denna skulle kunna fylla tomrumet på hans vardagsrumsvägg samt delvis tomrumet efter mig när jag inte är där... För visst förtjänar han ett par läckra kvinnoben även när jag inte kan erbjuda mina =)

#39 - - Blogg by Maliin Stoor:

Denna underbara skapelse skulle vara som klippt och skuren till vårt kommande Villa Stoor.. Mixa det grafisa och avkalade i vårt hem med denna mjuka men ändå grafiska tavla skulle sitta som handen i handsken!!

Underbar och kvinnlig, lämnar mycket åt fantasin!!I Like!!

Länkar såklart!!!Maliin

#40 - - Angelica:

Åh! Den skulle passa alldeles utmärkt ovanför vår svarta soffa, bredvid en tavla av Cassandra Rhodin (för rädda barnen)! Snygg kontrast till våra vita högblanka möbler och syrenlila ryamatta. Jag fyller år på lördag och det här vore en alldeles underbar födelsedagspresent!Håller tummarna och länkar!!

#41 - - Thea:

Åh, min skapare! Denna vill jag ha i mitt arbetsrum för kreativitet och inspiration hägrar där och jag behöver något alldeles alldeles underbart att vila mina ögon på.#42 - - FRÖKEN KUMLIN:

Den skulle vara sååå perfekt i min cerise hall. Något att bli glad över varje gång jag kommer hem!

#43 - - Cizzi:

Åh, vilken underbar tävling!!! Samt denna sida som jag aldrig förut besökt! Jag återvänder!!!Om jag vann denna tavla, skulle jag rama in den och sätta den på insidan av min vitmålade toalettdörr. Så att varje gång jag klev ur duschen skulle känna mig vacker och bli påmind om min kvinnliga skönhet!

Kram från en tjej med lite för dålig självkänsla...Ps, Jag länkar till tävlingen på min blogg!

#44 - - Anita:

Jag skulle ge den till min dotter som är 24 år och har en inredningsblogg. Jag tror inte hon har sett den här tävlingen, men jag vet att den skulle passa i hennes lägenhet som går mycket i svart och vitt. Det skulle verkligen bli en övveraskning för henne att även mammor läser bloggar!

#45 - - Marie Nilsson:

Jag går och funderar på vad jag ska pryda en tom vägg i mitt sovrum med, denna tavla skulle bli pricken över i!

#46 - - InneoUte-Malin:

Jag vill vara med. Vi skulle hänga tavlan i vårt TV-rum som vi i början av nästa år tänker göra om till ett coolt rum med lounge-känsla. Inget skulle passa bättre där för en gammal modetjej som mig än ett tryck av Lovisa.Länkar såklart:

http://inneoute.blogg.se/2009/november/vinn-en-burfitt-hos-hemmariket.html

#47 - - Ninnie på Ninni med e:

Hej! Kul att jag har hittat till din blogg, här ska jag stanna! Jag vill självklart vara med och tävla! Jag skulle hänga tavlan i vårt vardagsrum för jag har en vägg som jag aldrig tycker jag får till på nå bra sätt, hittar aldrig något som passar men denna skulle nog do the trick! =)

#48 - - Sara:

Ojojoj, tänk att jag jag höll på att missa denna fina tävling! Jag skulle tillsammans med en tavla jag har sedan tidigare skapa ett nytt verk - "Ballerina with 1000 dollar shoes"... ;-) Det skulle pryda väggen i trappan som idag är kall och opersonlig. Och jag skulle älska det!http://littlemissfixit.blogg.se/?tmp=05221508

#49 - - Hanna:

Vilken tävling! Den tavlan skulle passa perfekt i vår nya hall som jag har svårt att hitta väggdekoration(er) till.

#50 - - Zizzie:

Underbar! Jag älskar verkligen den illustrationen och den tjejen och hennes enorma talang! :)

#51 - - Zizzie:

Och jag har självklart länkat till tävlingen i min blogg: http://zizzie.blogg.se/2009/november/tavling.htmlTills den dag jag har en klädkammare skulle den få en hedersplats i sovrummet ;)

#52 - - L.E:

Om jag har turen att vinna denna tävling skulle jag ge detta underbara verk till min vän i födelsedagspresent.

Hon är väldigt kräsen när det gäller tavlor/illustrationer.Vet att hon älskar både 1000 dollar shoes och ballerina(som hon tyvärr inte fick tag i). Därför skulle det vara extra roligt att ge henne denna illustration i present!

#53 - - Anette:

Åhh vad den skulle platsa fint i vårt nya hus. Vi har precis fått i ordning och målat alla vägar vita, så nu väntar det roliga jobbet att välja ut tavlor som ska få pryda rummen. Den här tavlan skulle passa perfekt och få hänga i vårt vardagsrum - vad vore bättre än att ha sin favorittavla på väggen och en eld i öppna spisen framför sig en kall vinterkväll?

#54 - - Sofia:

Åh, den är ju bara sååå snygg. Om jag hade en walk-in-closet som jag drömmer om skulle den få bo där. Men nu har jag ju inte det, skit också. :( I väntan på att den drömmen går i uppfyllelse skulle den få hänga bredvid min snygga garderob i allra exklusivaste IKEA-modell. ;) Tycker att det skulle passa bra för där inne huserar min skosamling, jag älskar nämligen att bära högklackat trots att mäter över 180 cm över havet. :)

#55 - - Maria:

Jag tycker att den är fantstiskt fin och den skulle få pryda väggen i vårt vardagsrum.

#56 - - Sandra:

Vilken tur att jag hittade din blogg just idag! Denna otroligt vackra - och samtidigt häftiga - tavla skulle få hänga i vardagsrummet, på väggen bakom matsalsbordet där det just nu är otroligt trist och tråkigt. Vilket det inte skulle vara med den här tavlan! Förutom de snygga benen (och såklart skorna) påminner ju kjolen om en ballerinas, som ligger mig väldigt varmt om hjärtat!

#57 - - Erica:

Den ska absolut hänga vid mina kläder! Man blir så inspierarad av denna vackra tavla att man kommer klä sig som en "partypinga" vare jag till jobbet ;)

#58 - - Sara Samson:

Precis en sådan tavla vårt hem behöver - för att väga upp alla fotografier och egenhändigt gjorda alster som annars pryder väggarna. Denna skulle få hänga på en egen vägg i vardagsrummet! Där har jag just satt upp en tavellist med diverse på en vägg och så skulle den här donnan få sitta på väggen bredvid!/Sara

#59 - - Anonym:

Den är fantastisk! Jag skulle hänga den i min walk-in-closet så att alla mina skor fick sällskap....

och jag kan njuta av den varje dag.

#60 - - Lilly:

Det pirrade till i hjärtat när jag såg denna underbara tävling. Det hade varit som en liten dröm att få ha denna i mitt hem. Jag fullkomligt älskar Burfitt illustrationerna.

Nästa vecka får jag och min sambo tillträde till vår nya lägenhet. En takvåning med snedtak och balkar; med en tak-höjd på 3 meter vet jag att denna skulle förgylla vår nya hall!

#61 - - Jeanette:

Jättesnygg! Tror att den skulle passa perfekt ovanför min säng!!!

#62 - - Nanna:

På hedersplats i köket skulle den sitta. Helt bananas i vårt vita kök med svarta trägolv,udda svarta vintagestolar med svenskt tenn tyg och lila pH- lampa. Håller bägge tummarna:)

#63 - - Mikaela:

Jag skulle absolut hänga dena underbara tavla i vårt sovrum! Väggarna väntar på att bli ommålade, och sedan är det dags att ta tag i kuddar, tyger och belysning. Denna tavla skulle bli en perfekt början på ett snart alldeles perfekt sovrum!

#64 - - canan:

Då jag är student och bor i en pytteliten etta så blir det svårt att avgränsa till ngt speciellt rum. Mitt sovrum, vardagsrum, gästrum, hall, ja allt är i ett. Den skulle ge mitt lilla hem det lilla extra och lite mer klass och stil. Är inte så roligt att inreda ett litet rum men med tavlan skulle jag nog bli gladare över att bo så litet.

Till top