Hemma igen!

/ Permalink / 8


Bilder: Egna

Som vanligt när jag har varit iväg på något som inspirerat och planterat idéer så tar det ett litet tag att smälta och förmedla desamma. I dag har jag tillsammans med Jannice och Hildur varit huvudattraktionerna på två fullbokade inspirationsseminarier, näst högst upp i den fantastiska byggnaden Turning Torso.

Utförligare rapport kommer i morgon, men så mycket kan jag säga att det var ett väldigt lyckat arrangemang som gav mersmak. Tilläggas ska att det var fantastiskt bra jobb av arrangörerna (Metro Bostad och HSB) och en härlig publik! Vi kände oss både väldigt uppskattade och mycket välkomna! Tack!

Seminarium i Malmö

Nästan allt / Permalink / 2
Så då var det dags att packa väskan för ett par dagar i södra Sverige (och ett grannland) närmare bestämt i Malmö och den danska huvudstaden. I morgon är planen att ta en rekogniseringstur med tema inredning tillsammans med Susann i Köpenhamn och på torsdag är det seminariedags högt upp i Turning Torso arrangerat av Metro och HSB.

Jag packar såklart ner kameran och hoppas på en eller ett par blogginläggsembryom under tiden och med tillbaka hem. Det skall bli så himmelskt (hi, hi..) trevligt! Glöm inte att kika in här för att se vad vi har för oss!

Bild: Metro

Repriser?

Trendigt / Permalink / 0

Den stora möbelmässan i Milano har i år överskuggats av aska men frågan är om den inte redan utan aska varit lite dammig. Det jag har hört (som själv tyvärr inte var där), är att det inte "var mycket nytt under solen" och många favoriter i repris om än i nya färger.

 Allt behöver inte vara nytt och trendigt men det är ändå på det sättet som den stora Milanomässan profilierar sig och lockar besökare.

Ett konkret exempel är de här snygga speglarna i formation (stor bild) som jag efterlyste på bloggen för drygt två år sedan. I år visar Living etc dessa som en highlight från mässan 2010. Vad tycker ni om inredningsutbudet? Är det mycket "Same, same but different.." i butikerna just nu?

Båda bilderna från samma tidning Living etc

Till top