Hemma igen!

/ Permalink / 8


Bilder: Egna

Som vanligt när jag har varit iväg på något som inspirerat och planterat idéer så tar det ett litet tag att smälta och förmedla desamma. I dag har jag tillsammans med Jannice och Hildur varit huvudattraktionerna på två fullbokade inspirationsseminarier, näst högst upp i den fantastiska byggnaden Turning Torso.

Utförligare rapport kommer i morgon, men så mycket kan jag säga att det var ett väldigt lyckat arrangemang som gav mersmak. Tilläggas ska att det var fantastiskt bra jobb av arrangörerna (Metro Bostad och HSB) och en härlig publik! Vi kände oss både väldigt uppskattade och mycket välkomna! Tack!
#1 - - DAHLARNA:

Vad härligt att det blev så lyckat & ni kände er så uppskattade! Det var ni väl väl värda! Ha en riktigt mysig helg!

#2 - - Proforma - Irene:

Åh, vad roligt att det gick så bra! Nu ser jag fram emot fler inlägg när du smält det hela!

Kram

#3 - - Hildur - fixa&dona:

Som du säger... det tar en stund att smälta intrycken. Men jag kan inte annat än hålla med dig i det du skrev! Det var superkul att träffa dig igen! Kram kram!

#4 - - Sandra | Inspirera Mera:

Vad roligt, ser fram emot rapporten!

Trevlig helg!

#5 - - Jannice:

Det var så roligt att träffa dig igen Charlotte och vilken dag vi hade !! Makalöst!Hoppas resan gick bra hem och att du får en trevlig helg. KRAM Jannice

#6 - - Pethra:

Så roligt att det gick bra. Ska bli kul att läsa rapporten! :)

#7 - - StinaTooMuchInspiration:

Vad roligt att höra att det gick bra, så himla typiskt och tråkigt att jag blev sjuk och inte kunde vara med :( Ser otroligt mycket fram emot era rapporter! (Rapporterna från övriga inblandade jag pratat med är översvallande positiva:)

#8 - - Sara/Little Miss Fix It:

Sickna fina flickor!! Måste varit en fantastisk dag :)

Jag kommer jobba i Sthlm de kommande 4 v. hade varit roligt att ses, vet du om det är något evenemang på tapeten? Gärna mitt i veckan, gärna kvällstid :)

Kram kram

Till top