Kontorsdags!

Shopping / Permalink / 1
I dag har jag så smått börjat installera mig på min nya arbetsplats på Götgatan 48. Det kändes nästan lite som skolstartsdags och att investera i (nästan) helt nytt kontorsmaterial kändes som väl förunnad lyx. Det blev mest produkter i neutrala färger som vitt, grått, beige och svart. Klassiker. 

Ännu ett betydligt dyrare inköp gjordes häromdagen med skräckblandad förtjustning, en sprillans ny MacBook Pro! Jag helt enkelt bara blundade och betalade. Och är glad men bävar för utmaningen att lära nytt. Men det kommer att bli bra det har jag lovat mig själv.

I kontorsskollaget: Hängmappskartong till allt pressmaterial, pappersfack och  en vajer med klämmor till inspirationsbilder allt från Granit, laptopväska i svart från Ordning och Reda som har ett stort utbud av väskor just nu och som också har gummerade pennor i olika färger. Hur gör du? Har du också investerat i nya kontorsgrejor. Tipsa gärna i en kommentar om du hittat något extra fiffigt man bara inte kan vara utan!

Kollage: Eget med pressbilderTävla och vinn en Einstein!

Tävlingar / Permalink / 48
Nu när höstmörkret börjar krypa på, så kan väl inte en bloggtävling där du kan vinna belysning vara fel?

Denna gång är det webbutiken Lampgallerian som sponsrar med en stilren och användbar bordslampa. För att delta och ha chans att vinna så behöver du bara svara på frågan; Hur många färger finns bordslampan Einstein i?

Skriv ditt svar i kommentatorsfältet och håll tummarna! Företaget själva ansvarar för att dra en vinnare bland de rätta svaren och skickar sedan vinsten i önskad färg på posten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren som vanligt och tävlingen pågår fram till på fredag den 3 september 2010.

Tävlingen är avslutad! Grattis Åse på Interiörguiden! Du har vunnit dig en alldeles egen "Einstein". Lampgalleriet kontaktar dig så att du får din vinst hemskickad.

Bild: Lampgallerian

Okonventionella metoder

/ Permalink / 6


Bild: Egen

I bland får man ta nya grepp. Som att ställa sig på bordet och fota för att få den där alldeles perfekta bilden. Nu är det inte jag som står på bordet utan mästerfotograf Anna Evenius.

Håll nu tummarna för att bilderna blev så bra, som jag tror att de blev och att de snart blir publicerade. Vi behöver det nu.

Och vet du, Anna har i ett svagt ögonblick lovat att gästblogga här på hemmariket. Så håll ögonen öppna! Coming up soon!
Till top