Hett som i Jukkasjärvi

Formex / Permalink / 1
Nu fungerar tekniken igen och här kommer ytterligare ett kort inlägg från Formexmässan. Sammanfattningsvis kan jag intyga att det var väldigt hett. I mässhallarna! Jag skulle tippa på en sisådär 30 grader i snitt och totalt stillastående luft. Lägg till lite kameraproblem så har jag nu förklarat bort varför mina bilder blivit allt annat än bra och varför jag missat att fota en massa av nyheterna.

Hur som så måste man (som vanligt) ge Himla en eloge för den i särklass mest uppseendeväckande och passande montern. Inte nog med att företaget har tagit fantastiska  produktbilder på ishotellet  (se här) i Jukkasjärvi de hade också ett stort isblock med företagsloggan inristad på plats i Älvsjö. Jag gillade också den härliga dukningen med rödkål (!!!) som fint matchade stora delar av höstens utbud!

Personerna på bilden är företagets huvudägare Annika Högström och vd Fredrik Ankarkrona som berättade för några av oss inredningsbloggare (berättar mer om det framöver) om höstens sortiment.  Tack för det och ett särskilt tack Henrick för initiativet!

Bilder: Egna

#1 - - Snusans inredningsblogg:

Ja jag funderade på hur den där isen skulle klara sig i värmen... :)

Till top