Höstplanering pågår

Inför hösten skall det smidas planer för framtiden på ett sätt som kräver både styrka, mod och bra planeringsverktyg. Det gäller att hålla koll både på sig själv och andra plus såklart allt som händer. Jag är själv i valet och kvalet kring hur min egen planering skall skötas men har en del på önskelistan. Nya planer kräver en snygg förpackning eller hur?

Först upp på listan står en vit Iphone 4 och en nyligen hemklickad  Nikon S3000 att ha i fickan alltid redo. Tillsammans med min stadiga och pålitliga "pappers" kalender från Bookbinders design blir det en perfekt bas.  Det obligatoriska skissblocket för ideer borde förvaras i en skinnväska från Wera.  Dessutom hade jag lyckan att i somras vinna ett snyggt och av designtrion Front "upphottat" Höganäskrus i matt svart, hos Jannice, som kommer att få hedersplats på skrivbordet. Och en plansch med en rund kalender i färg.

Hur ser ditt "planeringskit" ut och hur gör du? Skriv gärna en kommentar!

Bild: Eget kollage

#1 - - Jannice:

Det kommer gå strålande när du sätter fart. Duktiga duktiga du.Kram, snart ses vi :)

Jannice

#2 - - Sandra | Inspirera Mera:

Vilket härligt kit du har satt ihop! Jag hade också turen att vinna ett vitt höganäs krus av Jannice. Sedan kommer en svart Iphone att bli min om några veckor. Funderar även på en ny systemkamera med tillhörande macroobjektiv men det återstår att se. Det blir en bra start på hösten!

#3 - - araminta:

Snygg kamera!

Jag vill oxå ha en ny mobil. <

Kan bero på att jag tappade min mobil i havet så att den inte funkar :)

Ha det bra!

#4 - - Anni:

Jag kan verkligen rekomendera att införskaffa Iphone 4. Fick min i måndags och den är helt fantastisk!Spana gärna in min inredningsblogg på :

http://mobler-inredning.blogspot.com/2010/08/fatboy.htmlSkulle uppskatta lite feedback :)// Anni

#5 - - Siri:

Jag har tyvärr inget "kontor" i dagsläget,men snart kanske så ;)

Har svårt för att bestämma mig hur jag vill ha runt skrivbordet -framme eller dolt..