Bokstavsljustakar från Studio Yra

/ Permalink / 9Bilder: Studio Yra

Titta här vilka härligheter!

Studio Yra har designat ljusstakarna som  säljs  via bland annat Designgalleriet och deras egen hemsida.

Bokstavsljusstakarna  finns både i rent trä och i de nya "smutsiga pastellerna", dvs pastellfärger med en gnutta svart färg i.

Så snygga!

Efterlysning reportagemiljöer

Nästan allt / Permalink / 6


Foto: Anna Evenius Arr: Jag

En alldeles underbar bild från ett av våra reportage som publicerades i "Allt om Trädgård" förra sommaren. I höst har jag och Anna inte alls gjort några reportage på grund av mycket annat jobb men nu kliar det i de kreativa nerverna.

Har du eller vet du någon som har en alldeles underbart växthus och trädgård, en fin villa, ett kreativt barnrum, ett litet sommarhus eller något annat fint så maila mig så hör jag av mig inom kort.

Jag gillar andras framgång....

Nästan allt / Permalink / 5

Jag tycker att det roligaste som finns är människor som lyckas uppfylla sina drömmar och nå framgång. Ett sådant exempel är Trendgruppen numera bestående av ett gäng kreativa människor men startat av trendalalytikern Stefan Nilsson och pr-kvinnan Karin Sköldberg. 

I dag passade jag på att besöka en av deras otaliga  snyggt arrangerade lunchpressträffar. I dag var det Kvänum kök som invigde ett nytt showroom i Stockholm. Och vad mycket det betyder med människor som bjuder på sig och som törs vara sig själva. Som till exempel Stefan Nilsson  som i vanlig ordning bjöd på en kort men stämningshöjande trendanalys avvad som händer inom kök framöver. Mer om detta en annan dag.

Just nu delar Kvänum in sina köksserier i tre kategorier. Mest omskrivna är de traditionella retroköken med snedställda köksskåp.Vilken stil gillar du bäst?

Retro

Tradition

Innovation

Till top