Jag gillar andras framgång....

Nästan allt / Permalink / 5

Jag tycker att det roligaste som finns är människor som lyckas uppfylla sina drömmar och nå framgång. Ett sådant exempel är Trendgruppen numera bestående av ett gäng kreativa människor men startat av trendalalytikern Stefan Nilsson och pr-kvinnan Karin Sköldberg. 

I dag passade jag på att besöka en av deras otaliga  snyggt arrangerade lunchpressträffar. I dag var det Kvänum kök som invigde ett nytt showroom i Stockholm. Och vad mycket det betyder med människor som bjuder på sig och som törs vara sig själva. Som till exempel Stefan Nilsson  som i vanlig ordning bjöd på en kort men stämningshöjande trendanalys avvad som händer inom kök framöver. Mer om detta en annan dag.

Just nu delar Kvänum in sina köksserier i tre kategorier. Mest omskrivna är de traditionella retroköken med snedställda köksskåp.Vilken stil gillar du bäst?

Retro

Tradition

Innovation

#1 - - Pethra:

Heja Trendgruppen!

#2 - - Jannice:

Kan bara instämma roligt!! Och du, tack för din söta hälsning hos mig. Förresten, du är väl med och tävla om en fin fin kudde på min nya blogg.http://blogg.addsimplicity.se/Kram JannicePs. du kommer väl snart ;) DS

#3 - - Proforma - Irene:

Jag blir också glad när andra lyckas! Att förverkliga sina drömmar är STORT! Håller med Pethra, heja Trendgruppen och alla andra framgångsrika!Vilken köksstil jag gillar kan du nog gissa... Innovation, så klart! :)

Kram

#4 - - Magnolia:

REtro faller jag som en fura för.

#5 - - Mumlan - Allt om Bostad:

Jag måste nog säga att retro är min favort. Mitt kök är nästan identiskt med det vita retroköket här ovan, men mitt är från 1951 och har gasspis och tyvärr inte lika fint golv.

Jag var också där, och precis som du säger är det alltid lika underbart att lyssna på Stefan! :)

Till top