Efterlysning reportagemiljöer

Nästan allt / Permalink / 6


Foto: Anna Evenius Arr: Jag

En alldeles underbar bild från ett av våra reportage som publicerades i "Allt om Trädgård" förra sommaren. I höst har jag och Anna inte alls gjort några reportage på grund av mycket annat jobb men nu kliar det i de kreativa nerverna.

Har du eller vet du någon som har en alldeles underbart växthus och trädgård, en fin villa, ett kreativt barnrum, ett litet sommarhus eller något annat fint så maila mig så hör jag av mig inom kort.
#1 - - tina:

Vilken underbar bild!trevlig helg!

tina

#2 - - Mille:

Ja, det hade man önskat sig... men min stuga är i behov av inspiration och total make over :')

#3 - - Jannice:

Underbar bild!!

Trevlig helg på dig!!

kram Jannice

#4 - - Magnolia:

Hoppas att det är någon som har något guldkorn att tipsa om, vi är inne i en pågående renoverings/fixa hus och gård och trädgård fas liksom många av våra vänner så här råder mest bara kaos. Och ett ständigt letande av inspiration som på din blogg tex.

#5 - - Vardagstugg:

Ni kan besöka mina föräldrars trädgård i sommar kanske. Vann länets trädgård i västerbotten förra sommaren =) Den är så fin, genomtänkt och mysig!Mvh Annelie

#6 - - Gennan:

Särö trädgård i Vallda har en fantastisk miljö. De säljer växter, lite inredning och så har de en restaurang i ett orangeri. Allt är mycket vacker där och rekommenderas varmt.

Till top