Stiliga köksdetaljer

Shopping / Permalink / 3

Bilder: Pressbilder med eget kollage

Såhär års känns allt man har lite "ohottat" eller "sunkigt". Dammigt och ofräscht. Jag har själv sedan länge tröttnat på köphetsen och försöker tänka på att jag köper sådant som verkligen behövs. Det är inte lätt då frestelserna är stora och reklamens dragkraft stark. I bland räcker det med att fönstershoppa eller att gå in i det överfulla förrådet och titta sig omkring för att lusten skall avta. I bland inte.

När man väl köper så är det bra om det är sådant som man kan glädjas åt en längre tid. Jag har plockat ut några svart- vita klassiker; Eva Solos droppfria termoskanna, en Dualit brödrost samten brödkorg ur Linums nya serie Domino designad av Synneve Mörk.

Och faktiskt. Vi är i behov av en brödrost sedan vår gamla gått i soporna efter att ha sprakat eld och släckt ner hela huset. TRE gånger. Eller kan man vara utan röstat bröd ett tag? Borde inte vara livsnödvändigt. Eller?
#1 - - Erica ung fru och tvåbarnsmamma:

åh, brödpåsen från Linum var superdupersnygg! En sån skulle passa i vårt N.Y-kök=)Kram erica

#2 - - Pethra:

Vår brödrost hoppar inte upp när brödskivorna är klara, så vi måste sitta och vakta. Hm, det har blivit en del extra brödskivor till Venus genom åren... Tror det är dags för oss att köpa en ny brödrost! :)

#3 - - Kristina - Kix Koll:

Vi köpte en brödrost i januari för julklappspengar vi fått och valet föll på den du visar ovan. Efter att under flera år varit utan rost så är det nu väldigt trevligt och gott - vi dricker te och äter rostade mackor var och varannan kväll! :) Snygg är den med! :)

Till top