Semester

Nästan allt / Permalink / 23


Mend den här bilden vill jag önska dig/er en jättehärlig semester!

I år stänger jag bloggen under juli månad men är tillbaka i början av augusti med en rapport från Formex mässan. Jag hoppas verkligen att du vill fortsätta komma hit och hälsa på i höst. För det är ju som jag alltid har sagt "You make my day!".

Vill du vara säker på att inte missa när jag är tillbaka, så skaffa en gratis prenumeration på mina inlägg via Bloglovin (till höger i kolumnen) eller klicka här..

Ha det nu bäst, kram Charlotte!

Kontorsinspiration...

Inredningstips / Permalink / 8

Jag går i kontorstankar och är på jakt efter någonstans att sitta och jobba senare i höst. Det lutar åt någon form av kreativ miljö som kanske en reklambyrå eller ett kontorshotell med andra kreativt verksamma.

En annan idé jag haft är att helt enkelt bygga en friggebod från Jabo på tomten och inreda den till hemmakontor. Vid närmare eftertanke så blir nog det lite för ensamt men jag har ändå fantiserat lite om hur ett sådant skulle kunna se ut i kollaget nedan. Dessutom behöver jag tillgång till lokal där man kan hålla mindre kurser så friggeboden blir nog endast en liten fantasi när allt kommer omkring.

Men jag gillar att ha glada, kreativa och konstruktiva kollegor att inspireras av och byta jobb med, så något åt det hållet får det definitivt bli. Har du tips och/eller sitter på ett sånt ställe där det finns lediga platser så maila mig gärna. Jag är snäll, social, kreativ och diskar alltid min kaffekopp ;-).

Eget kollage av pressbilder

Svenska stylistgruppen

/ Permalink / 2

Nu är jag med i Svenska stylistgruppen! Jättekul!

Svenska stylistgruppen är en sammanslutning av stylister och skrivande journalister specialiserade inom områdena inredning, mode, skönhet, mat och trädgård. Alla stylisterna jobbar på frilansbasis och bland  uppdragsgivarna hittar man tidningar, reklambyråer, förlag mm.

Stylistgruppen syftar till att stärka stylisternas yrkesidentitet och är ett forum där man gemensamt arbetar med att skapa bättre arbetsvillkor för stylisternas yrkeskår. Vill du kika på min kontaktsida (där mina kontaktuppgifter mm finns :-)) eller någon av de andra duktiga stylisternas så surfa in på gruppens hemsida.

Du kan också läsa på sidan vad man har en sådan som mig till och hur man går tillväga för att anlita en stylist!

Foton: Anna Evenius Styling: Charlotte Bladh :-)

Till top