Kontorsinspiration...

Inredningstips / Permalink / 8

Jag går i kontorstankar och är på jakt efter någonstans att sitta och jobba senare i höst. Det lutar åt någon form av kreativ miljö som kanske en reklambyrå eller ett kontorshotell med andra kreativt verksamma.

En annan idé jag haft är att helt enkelt bygga en friggebod från Jabo på tomten och inreda den till hemmakontor. Vid närmare eftertanke så blir nog det lite för ensamt men jag har ändå fantiserat lite om hur ett sådant skulle kunna se ut i kollaget nedan. Dessutom behöver jag tillgång till lokal där man kan hålla mindre kurser så friggeboden blir nog endast en liten fantasi när allt kommer omkring.

Men jag gillar att ha glada, kreativa och konstruktiva kollegor att inspireras av och byta jobb med, så något åt det hållet får det definitivt bli. Har du tips och/eller sitter på ett sånt ställe där det finns lediga platser så maila mig gärna. Jag är snäll, social, kreativ och diskar alltid min kaffekopp ;-).

Eget kollage av pressbilder

#1 - - Annika:

Fint collage! Där skulle jag kunna jobba. :) Men du har rätt - det blir ensamt. Du hittar säkert något bra! Kram

#2 - - Sanne:

Har haft firman hemma och det blir lite ensamt och sedan ser man ju alltid alla dammtussar och disk. Så nu ska jag flytta in en gammal keramikfabrik som är helt omgjord till studios för kreativa företagare. Ska bli så skoj att ha folk omkring sig och att alla är mer eller mindre esteter gör ju inte saken sämre :).

Sanne/kungkarusell.se

#3 - - [room] by sofie:

Du ska absolut sitta i en kreativ miljö tjejen! Du har en spännade tid framför dig. Håller med föregående talare om att det blir ensamt, plus att man sällan sitter i sitt rum och jobbar (inte jag varjefall).Fortsatt trevlig sommar!

Kram Sofie

#4 - - Blogg by Maliin Stoor:

Nu ligger du som länk hos mig=)Maliin

#5 - - araminta:

Snygg friggebod!

Kramizar!

#6 - - danne:

Gillar idén med friggebod. Visst kan det bli ensamt, men du får se till att boka upp luncher med folk:)

#7 - - Charlotta:

Sound all very exciting and full of inspiration. Something to sink the creative teeth into when Summer fades into Autumn.

I think sharing space at a design or advertising company sounds fantastic. Unfortunately I have no contacts for you but wish you luck.Oh and.. I think you should build that 'friggebod' anyway. It would be a nice 'home office' - a space for thoughts, blogging and little projects. Every creative girl should have a space like that.. !Kram kram

xx Charlotta

#8 - - writing job:

mycket intressant artikel, vill jag tacka författaren

Till top