HM Home 2010

Visual Merchandising / Permalink / 2
Inspirerad av Fridas kritiska inlägg rörande HM Homes senaste stylade miljö (håller för övrigt med F helt och fullt) tänkte jag haka på och försöka mig på att göra ett kollage som i mina ögon skulle göra HM Homes prisvärda produkter mer rättvisa. Nyss hemkommen från Paris och de fantastiska miljöerna tycker jag att man satsar helt rätt genom att ge kollektionen en touch av Paris 1920-tal.

Eftersom kedjan har både unga (i kropp och sinne) och exprimentella målgrupper så skulle jag köpa en rokokosoffa på Blocket och klä den i svart tyg och ställa den i ett helvitt rum (som på bilden nedan). I soffan skulle jag välja att visa ett urval kuddar och varför inte den roliga kaninen. Över pallen skulle jag nonchalant slänga en svart sammetspläd ur höstens sortiment. Tavlorna bakom skulle innehålla Parismotiv liknande affischen från Moulin Rouge och det hela skulle ackompanjeras av raspig Edith Piafmusik kanske från en gammal grammofon som den här.

Sedan skulle jag om jag jobbade på HM föreslå att man även blandade in valda delar av modekollektionen i Home skyltningarna. Lite mer "lifestyle" som ligger SÅ RÄTT i tiden.
#1 - - Proforma - Irene:

Här är en till som håller med, fruktansvärt tråkiga bilder hos HM!

Det kanske var ett jobb för dig, att stajla för dom för det gör ju du hur bra som helst!

Kram

#2 - - Dominicmarlene:

Great site, keep up the good work!

Till top