Glad påsk!

/ Permalink / 8

Ha det nu bäst i påsk! Här blir det tyst till efter helgen för nu blir det bloggledigt och Göteborgsbesök! Mina vackra tulpaner och Åhlens fina inspirationsdukning får agera pausbild.

Glöm inte att kika in här efter helgen! Reportage från "Solsidan" utlovas! Kram

Bilder: Egen samt Åhlens press

Missa inte!

Shopping / Permalink / 6


Bilder: Susanne Larsson

I helgen har Susanne som driver bloggen Purple Area varit i London och samlat på sig en massa tips och inspiration. Missa inte att kika in hos henne i kommande vecka då ännu fler rapporter utlovas.

Själv har jag suktat efter Milano men det ser inte ut att bli någon möbelmässa för mig i år heller. Om inte ett mirakel sker förstäs.

Däremot blir det en tripp till underbara Paris i början på juni. Har du tips på bra boende någonstans i Latinkvarteren så tipsa gärna i en kommentar eller ett mail. Tipsa om vad som helst föresten! Ingen blir gladare än jag.

Blått är flott

Shopping / Permalink / 3
På min önskelista står just nu förutom vår och värme, lite fräscht avslappnat på kropp och fötter. I dagens kollage har jag blandat kläder och inrednings detaljer i vitt, blått och trä till mer än överkomliga priser. Det som möjligen sticker ut är de vita skinnsneakerserna som går på knappa tusenlappen.

Träkorg och bambuskål Ilva. Slokhatt , jeanstablett och printad kudde från HM och vita sneakers i skinn från Nilson Skor. Jumpsuit från Lindex.Till top